Les GSeries incorporen una competició específica amb els Clio de Renault

El fabricant francès patrocinarà a partir de l’edició del 2021 el nou trofeu, amb el qual es vol atreure conductors joves

Un Renault Clio en l'edició d'aquest any de les GSeries.
Un Renault Clio en l'edició d'aquest any de les GSeries. Fotoesport

Les Crèdit Andorrà GSeries de l’any vinent incorporaran una important novetat: la inclusió d’un nou trofeu. En aquest cas, serà el Clio Ice Trophy, que comptarà amb el patrocini de Renault. Es correrà en la categoria de 2 Rodes Motrius.

Tot i que fa just unes setmanes que va finalitzar l’edició del 2021, els organitzadors ja avancen feina per a la de 2021. I aquesta comptarà amb una important novetat: les negociacions amb Renault han donat com a resultat la creació del Clio Ice Trophy que es disputarà dins de la categoria de 2 Rodes Motrius.

El vehicle triat per part de la prestigiosa marca francesa és el nou Renault Clio RX (o les versions Rally5 i Cup d’aquest model equipats amb el kit de transformació RX). Aquest cotxe compta amb l’homologació de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i, per tant, pot competir en tots els campionats, internacionals i nacionals, inclòs el certamen sobre gel d’Andorra.

El nou Clio ja va participar en alguna de les cites de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. La novetat en la pròxima edició serà que els pilots que disputin el certamen andorrà de pilotatge sobre gel amb aquest vehicle es veuran reflectits tant en la classificació global dels 2RM, com en l’especifica del Clio Ice Trophy. Des de l’organització s’afirma que aquest cotxe, amb 180 cavalls i una caixa de canvis seqüencial entre altres qualitats, es mostra com un vehicle ideal per aquest tipus de competició.

Des dels impulsors de les GSeries es destaca també el creixement que ha tingut la categoria de Dues Rodes Motrius en les darreres edicions. Enguany, es va reunir una graella de 17 pilots. El vencedor del 2021 va ser Alex ‘Sito’ Español.

Etiquetes

Comentaris

Trending