El Govern reclama 3.000 euros a l’Andorra Hoquei Club per contractació il·legal de treballadors

La sanció per la infracció de la llei d'immigració és de 3.000 euros, però un any més tard, aquesta ha augmentat fins als 4.026

Comentaris

Façana de la Seu de la Justícia il·luminada.
Façana de la Seu de la Justícia il·luminada. Toni Solanelles

L'Andorra Hoquei Club té pendent el pagament d'una sanció per una infracció de la llei d'immigració. Així ho ha anunciat el saig a través del BOPA que reclama la quantitat de poc més de 4.000 euros entre la multa i els recàrrecs, després d'un any des que es va resoldre l'expedient.

L’executiu ha reclamat via el saig l’import de 3.000 euros de la sanció a l'Andorra Hoquei Club per la comissió d’una infracció a la Llei qualificada d’Immigració vigent, sobre la contractació il·legal de treballadors.

De fet, l'expedient del Departament d'Immigració va ser resolt fa aproximadament un any i, fins a l'actualitat, l'entitat no ha fet efectiu el pagament. De fet, aquest retard també comporta un increment de la quantitat a pagar, ja que el recàrrec de constrenyiment ordinari, interessos moratoris generats des de 28/8/21 fins al 28/6/22, Interessos moratoris generats des de 29/6/22 fins a la liquidació total del deute i costos d'execució incrementen en més de 1.000 el total, concretament fins als 4.026,59 euros.

Una sanció que l'entitat té 13 dies hàbils per fer-la efectiva i impugnar la decisió del saig a la batllia o al tribunal que ha dictat aquesta execució.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending