Govern és caut en una candidatura dels Jocs que destaca el PS per la millora de les comunicacions

La ministra Sílvia Riva assegura que es continua treballant en la presència d'Andorra en un projecte per a l'any 2030

Comentaris

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. PS

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva ha dit que es continua treballant per a la participació d'Andorra en una candidatura per a l'organització dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2030. Ho ha fet en resposta a una pregunta del president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López qui ha dit que l'esdeveniment seria una gran oportunitat per millorar les comunicacions amb el Principat.

Sílvia Riva ha expressat la predisposició activa a integrar la candidatura en funció del potencial d'Andorra en l'organització d'esdeveniments d'esquí com els que s'han fet durant els darrers anys. "S'ha mostrat en diverses reunions la predisposició a formar-hi part", ha manifestat, i ha anunciat que ha enviat dues cartes al seu homòleg espanyol. En la rèplica, López ha destacat que la integració d'Andorra en el projecte pot propiciar una millora en els accessos al país per carretera i també per tren i ha recordat que han mantingut converses amb formacions polítiques catalanes.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, s'ha referit a les declaracions del ministre de Presidència,Jordi Gallardo a la Trobada Empresarial al Pirineu de la Seu d'Urgell quan va afirmar que es posaven totes les instal·lacions i equipaments a disposició d'una eventual candidatura. Ha afegit que s'han fet en els últims mesos reunions d'una comissió tècnica per a l'organització sense la presència de representació andorrana. La ministra ha destacat que encara no hi ha res tancat i ha reiterat que la tasca recau en el Comitè Olímpic Andorrà (COA) i ha afegit que l'elaboració del dossier és molt complexa. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending