Gina del Rio, al Top10 a l’sprint dels FOJE

L’andorrana ha fet l’última cursa a Vuokatti, on ha assolit una setena posició, mentre que Quim Grioche ha quedat 55è

Comentaris

Gina del Rio al Festival Olímpic de la Joventut Europea
Gina del Rio al Festival Olímpic de la Joventut Europea

Aquest dijous s’ha celebrat l’última cursa de Gina del Rio i Quim Grioche al Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE) de Vuokatti. Del Rio ha aconseguit posicionar-se al Top10, després d’assolir una cinquena plaça. Per la seva banda, Grioche ha quedat 55è.

Top10 per a Del Rio, que ha estat setena als 1,2km d’sprint. Per a ella va començar la jornada amb el 20è temps en la classificatòria, que la situava dins de les 30 finalistes. Segons el tècnic Xabier del Val, “una bona qualificació, sobretot pel temps, a 8.86 de la primera”, que ha estat, en la primera fase, la sueca Elin Naeslund amb 2.18.46. Després, a la fase final, l’andorrana ha aconseguit finalitzar en la setena posició. En quarts de finals, segons ha explicat Del Val, ha tingut un problema a la sortida i ha iniciat la cursa última, “però ha pogut remuntar molt bé i ha finalitzat tercera i li ha permès passar a semis”.

En semifinals, ha tornat a ser tercera, “ha corregut molt bé, fins i tot millor que en quarts de final, perquè el nivell anava augmentat”, segons l’entrenador. Ha estat la primera en quedar-se fora de la final. “Estem molt contents perquè en tota la temporada no havíem aconseguit passar de quarts de final en un sprint i les sensacions han sigut bastant bones, perfectes per acabar la temporada”, ha explicat del Val.

Pel que fa a la cursa de Quim Grioche, “ha corregut tot i que l’sprint no se li doni massa bé”, segons Del Val. “Bastant bé perquè ha acabat a 18 segons del primer i és la qualificació en què més a prop ha acabat dels primers, així que, tot i que està lluny de passar a les finals, està bastant bé comparat amb les curses d’sprint que ha fet aquesta temporada”.

D’aquesta manera, tant Del Rio com Grioche finalitzen la temporada amb un bon sabor de boca, després d’aquesta última carrera a Vuokatti.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending