Gina del Río, 24a en la segona jornada del Festival Olímpic de la Joventut Europea

Malgrat que els resultats han quedat una mica lluny del que s’esperava, els andorrans han fet una bona actuació a les curses de fons i d’alpí

Gina del Rio al Festival Olímpic de la Joventut Europea
Gina del Rio al Festival Olímpic de la Joventut Europea

El Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE, EYOF en anglès) de Vuokatti ha viscut avui una intensa segona jornada per als esportistes andorrans del grup EEBE que estan desplaçats a Finlàndia. S’han celebrat dues curses de fons i dues d’alpí. Gina del Rio, que aquest dilluns aconseguia una quarta posició, ha aconseguit un resultat més baix, quedant 24a.

En les curses de fons, avui s’ha disputat la modalitat en clàssic per a homes i dones. En dones, Gina del Rio ha finalitzat en la 24ª posició amb 15.46,2 en els 5km de cursa. L’andorrana ha acabat a 1.21,3 de la guanyadora, la italiana Iris Pinter, que s’ha imposat amb 1.4.24,9. El tècnic, Xabier del Val, ha explicat que “després del d’ahir sap a poc, però estem contents perquè són carreres bastant bones”.

Per la seva part, Quim Grioche, en la cursa d’homes de 7,5km, ha estat 45è amb 22.24,1, a 2.44,1 del guanyador, el finlandès Niko Anttola (19.40,0). Del Val ha insistit en què “els dos estaven cansats perquè la cursa d’ahir va ser de tarda i avui ha estat de matí”. Pel que fa a l’actuació de del Rio, ha assegurat que ha anat “en la línia que ha fet aquest hivern”.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending