Gesta de l’Inter Club d’Escaldes que obté llicència per somiar després de desfer-se de l’Hibernian

Els d’Otger Canals han derrotat els escocesos (2-1) gràcies als gols d’Adri Gallego i Jean-Luc que els permeten mantenir-se vius a la Conference League

Adri Gallego celebrant l'1 0
Adri Gallego celebrant l'1 0 Inter Club d'Escaldes

Gran gesta de l’Inter Club d’Escaldes que ha donat la campanada en derrotar l’Hibernian escocès en l’anada de la segona eliminatòria de la Conference League (2-1) a l’Estadi Comunal Joan Samarra. Un resultat boníssim contra el favorit de l’eliminatòria que els permet mantenir viu el somni europeu.

Els dos equips han sortit a buscar el partit i això s’ha notat en què al minut dos ja hi havia hagut una ocasió de gol per banda. Al minut 7, un fort xut dels escocesos des de fora l’àrea s’ha topat amb un Adri Muñoz ben col·locat. El rival pressionava evitant que els d’Otger Canals poguessin jugar còmodes. Al minut 13, Marc Caballé n’ha tingut una de clara, però en l’u contra u amb el porter ha xutat a les seves cames. El rebuig ha anat a parar a Ander, però la seva rematada l’ha tret el defensa sota pals.

Al minut 15 ha arribat el primer gol amb una gran jugada col·lectiva amb Ander, Sacha i Gallego com a protagonistes. Una centrada d’Ander l’ha intentat desviar el porter, però Gallego molt ben col·locat ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L’1-0 ha deixat tocat el rival i això ho han aprofitat els locals.

A la represa, l’Hibernian s’ha vist obligat a posar una marxa més, però ha estat l’Inter qui ha tornat a colpejar. Un xut d’Ander el porter no l’ha atrapat i ha deixat la pilota morta a l’àrea petita perquè Jean-Luc fes el 2-0. Quedaven quinze minuts i ha tocat defensar amb dents i ungles i un gran Adri Muñoz. En temps afegit Newell retallaria diferències deixant l’eliminatòria oberta de cara a la setmana vinent.

Després de la derrota dimarts de l’Atlètic Escaldes, caldrà veure si l’altre equip andorrà que està en competició, l’FC Santa Coloma dona una altra alegria al futbol andorrà. S’enfronta a les 21 hores al Sutjeska de Montenegro