Els germans Casals i Roser Español, triomfadors a la Nit de la Gallina

Els dos corredors de la FAM han dominat amb autoritat la prova en categoria masculina i, de fet, han entrat plegats a la línia d’arribada

El podi de la categoria masculina.
El podi de la categoria masculina. FAM

La Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021 de curses de muntanya, que enguany celebra la 34a edició ha arrencat aquest dissabte al vespre amb la primera cita del calendari: la Nit de la Gallina. La prova, organitzada pel Club Esportiu Sanlòria, ha tingut els germans Casals com a guanyadors en categoria masculina. Pel que fa a les dones, Roser Español ha aconseguit el triomf.

Es tracta de la segona edició d’aquesta prova nocturna. Enguany, ha comptat amb la presència de 70 participants, que podien escollir dos recorreguts: un de 9,8 quilòmetres amb 450 metres de desnivell positiu i sortida i arribada a la plaça Germandat i un altre, més exigent, de 19,8 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell.  Aquesta segona cursa travessava colls i punts emblemàtics de la parròquia com Coll de Jou, el de la Gallina -el punt més alt- o el camí de Rocafort.

En categoria masculina, els grans triomfadors han estat els germans Òscar i Marc Casal, que s’han imposat amb autoritat. Han completat la cursa en 2 hores, 9 minuts i 56 segons. De fet, han travessat junts la meta. Per tant, han assolit la primera i segona posició de forma compartida. Carlos Fernández els ha acompanyat al podi, amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 32 segons.

Pel que fa a les dones, Roser Español s’ha imposat en un temps final de 2 hores, 39 minuts i 9 segons. Silvia Puigarnau ha arribat a la plaça de la Germandat en segona posició i el podi l’ha tancat Imma Parrilla.

Comentaris

Trending