Els germans Casal i Gemma Barrabeig s'imposen a la marató de l'OTSO

Aquest diumenge continua la popular cursa de muntanya encampadana que ha cobert les 300 inscripcions disponibles

Les tres primeres classificades a la marató femenina.
Les tres primeres classificades a la marató femenina. FAM

Òscar i Marc Casal i Gemma Barrabeig han estat els guanyadors de la primera marató de muntanya en el marc de la 38a OTSO Travessa d'Encamp amb uns temps de 4.46.56 i 5:47:00. La popular cursa encampadana continua aquest diumenge amb les distàncies de 7, 12 i 21 quilòmetres amb els sortides i arribades al centre d'Encamp a la plaça dels Arínsols a partir de les 8:30 h del matí, on durant tot aquest dissabte continua el Village de material i productes esportius, a la zona de recollida de dorsals.

Xavier Fernàndez, conseller de Joventut i Esports ha felicitat als guanyadors just a l'arribada i ha celebrat que "els corredors han valorat el recorregut molt positivament tot i la seva dificultat per la duresa de la pujada" i n'han destacat els "paisatges espectaculars". El recorregut passava per Ensagents, l'Alt del Griu, el refugi de l'Illa a la Vall del Madriu. Aquest diumenge, al migdia, es preveu l'entrega de premis, que també inclourà l'entrega de les medalles de la Copa d'Andorra de l'any 2020 per part de la
Federació Andorrana de Muntanyisme, que no es van poder entregar l'any passat per culpa de la pandèmia. El podi masculí l'han completat Javier Puig amb un temps de 5:03:35 i Sintu Vives amb 5:15:53. El podí femení l'han completat Elisa Mas amb 6:17:21 i Anna Feliubadaló amb un temps de 6:55:24.

Etiquetes

Comentaris

Trending