Gerard Palomo i Jordi Majoral s'imposen a la cursa nocturna de la Rabassa

Hi han participat 28 parelles i en tot moment s’han respectat les mesures de seguretat, seguint les directrius dels òrgans competents

El podi amb les primeres parelles classificades.
El podi amb les primeres parelles classificades. NATURLANDIA

Un total de 28 parelles han pres part de la cursa nocturna d’esquí de fons que ha tingut lloc aquest dissabte al vespre al Prat de Conangle, a les instal·lacions d’esquí de fons de la Rabassa - Naturlandia, i que ha estat organitzada pel NEC, Nòrdic Esquí Club de la Rabassa. La sortida s'ha fet a les set del vespre.

Els guanyadors han estat la parella formada per Gerard Palomo i Jordi Majoral, en segon lloc s’han classificat Paula Martínez i Cesc Colell, i el tercer millor temps ha estat per a Marc i Quim Grioche. La cursa s’ha desenvolupat amb normalitat, i en tot moment s’han respectat les mesures de seguretat, seguint les directrius dels òrgans competents. 

Els participants han destacat el bon estat de les pistes, i han posat en relleu la importància de poder recuperar aquesta competició de caràcter lúdic, tot i la situació sanitària.  Les parelles participants han hagut de completar quatre voltes al circuit en estil lliure, amb dues voltes per a cada component de manera alterna. La sortida s'ha fet en massa a la part alta de prat de Conangle, tot respectant els dos metres de distància.

Etiquetes

Comentaris

Trending