Gerard de la Casa puja al tercer calaix de podi a Alacant

Per la seva part, el jove pilot de l’ACA, Edgar Montellà es queda a sis dècimes de la tercera posició

Gerard de la Casa en un moment de la cursa a Alacant.
Gerard de la Casa en un moment de la cursa a Alacant.

La Pujada a Les Rivoltes d'Ibi (Alacant), Trofeo Villa del Juguete, ha deixat un gust agredolç als pilots andorrans. D'una banda, amb les bones sensacions d'haver millorat les prestacions dels vehicles, però amb la decepció de no haver pogut millorar resultats en cursa, amb de la Casa en tercera posició i Montellà quart.

En categoria Turismes i al volant d’un Ford Festa WRX, Gerard de la Casa es va presentar a la cursa amb la voluntat d’aconseguir la segona posició. Una tasca gens senzilla amb el pilot malagueny Humberto Janssens. La igualtat entre els dos pilots va ser la tònica de les tres pujades on 5 dècimes van decantar el segon calaix del podi a favor del madrileny. “Tinc molt clara la teòrica, encara que a vegades costa posar-la a la pràctica. Sens dubte, en el CEM es va molt de pressa i en algunes zones, de manera inconscient, aixeques el peu i és on s’escapen les dècimes que al final fan falta. A vegades no és fàcil mantenir el peu a baix”, va assegurar de la casa una vegada finalitzada la cursa.

L'altre andorrà, Edgard Montellà, es va haver de conformar amb la quarta posició i es va quedar amb la mel als llavis per només sis dècimes. De fet, el temps perdut en les dues primeres curses el van privar de poder pujar al podi. En aquest sentit, el pilot de l'ACA resumia la cursa de la següent manera: "Hi ha molta igualtat entre els més ràpids de la categoria, qualsevol dècima perduda és molt difícil de recuperar. Nosaltres per a tenir opcions de lluitar pel triomf hauríem d'haver començat en la primera de les pujades amb el temps de l'última. Ara els reglatges d'Ibi estan ben anotats i la pròxima vegada començarem des d'una base més sòlida".

Els pilots andorrans, ja tenen al cap el pròxim compromís esportiu la Pujada a Arinsal que es correrà els dies 17 i 18 de juny en la carretera d’accés a l’estació d’esquí d’Arinsal.

Etiquetes

Comentaris

Trending