Gerard de la Casa es torna a marcar com a objectiu el Campionat d’Espanya de Muntanya

El pilot andorrà continuarà confiant en l’estructura de Baporo Motorsport, per a la preparació i assistència en les competicions

Comentaris

Gerard de la Casa commemora els seus quaranta anys de pilot.
Gerard de la Casa commemora els seus quaranta anys de pilot. Fotoesport

El Campionat d’Espanya de Muntanya tornarà a ser l'objectiu prioritari de Gerard de la Casa, mentre que també té al cap participar en les proves del català que no coincideixin amb el nacional espanyol. En aquesta temporada continuarà confiant en l’estructura de Baporo Motorsport, per a la preparació i assistència en les competicions de la seva mecànica. Esmentar que serà la 21a temporada consecutiva en la qual de la Casa i Baporo sumaran esforços per a aconseguir els objectius previstos pel pilot andorrà.

Per a iniciar l’any 2021, va estar entre els protagonistes que van competir al volant d’un dels vehicles de la categoria reina (GIAND) en les GSeries disputades durant el mes de gener i principis de febrer. Després de gairebé tres mesos sense competir, d’aquesta manera va comentar les seves sensacions: “Ha estat un retrobament positiu amb la competició. Poder derrapar en una pista gelada sempre és un plaer que, a més, et serveix com a preparació per al qual farem durant la temporada. Quant a resultats millor no parlar, els joves van molt ràpid molt i la mentalitat per a afrontar les carreres en la pista del Pas de la Casa és molt diferent de la meva. De tota manera molt satisfet d’haver tornat, sobretot, a derrapar en el Circuit Andorra”.

Una vegada superat el primer “repte” de la temporada, de la Casa i el seu equip es troben en ple procés de preparació per a un any en què espera i desitja, que es recuperi la regularitat en les competicions: “Sens dubte, continuem treballant en diverses opcions, amb l’objectiu d’iniciar les carreres en la data prevista. És cert que, ara mateix, la incertesa quant al possible inici dels calendaris, és la nota predominant, De moment l’esforç dels implicats en la posada en marxa dels campionats, no es veu recompensat amb la bona notícia que suposaria la normalització de la situació en l’àmbit social”.

Així doncs, com insinua el pilot, cal continuar treballant en la posada a punt de la logística necessària per a afrontar amb possibilitats d’èxit la temporada i esperar que la situació prengui els rumbs positius que tothom desitja.

Etiquetes

Comentaris

Trending