Gaffoor podria deixar l’FC Andorra i fitxar per l’Águilas

El central té contracte en vigor amb el club tricolor però la seva sortida es podria fer oficial les pròximes hores, ja que tem no tenir protagonisme i prefereix buscar minuts a l’equip murcià, que militarà a Segona RFEF

Gaffoor, durant un partit amb l'FC Andorra.
Gaffoor, durant un partit amb l'FC Andorra.

Fa uns dies va ser Rai Marchán qui, malgrat tenir contracte en vigor, va acabar pactant la seva sortida de l’FC Andorra. En poc temps es podria confirmar una altra marxa, la del central Mickael Gaffoor. El defensa està a punt de tancar la rescissió de la temporada que tenia signada i firmaria per l’Águilas murcià, de la Segona RFEF.

El futbolista gal va ser un dels primers fitxatges de l’Andorra quan va aconseguir l’ascens a Segona B, l’estiu del 2019. Va arribar al Principat provinent de l’Omonia Nicòsia de Xipre, però amb l’aval de la seva experiència prèvia a equips de Segona A i Segona B com l’Albacete, el Mirandès o el Numància entre altres.

Al club tricolor, la primera temporada va tenir molt protagonisme, fent de parella de centrals amb Adrià Vilanova. En total, 23 partits disputats. La seva presència, però, ha caigut en la darrera campanya. Tot just 16 partits. Amb Eder Sarabia, havia perdut minuts i, malgrat tenir contracte en vigor, igual que succeïa amb Marchán, la sensació era que amb el basc potser li costaria tenir minuts.

I davant aquesta situació, Gaffoor hauria acceptat, segons mitjans de la regió, l’oferta de l’Águilas murcià. El seu fitxatge, de fet, es dona per tancat. Ara, però, caldrà esperar a la confirmació per part del club tricolor de la seva sortida que, però, podria arribar en les pròximes hores.

Comentaris

Trending