El futbol sala blaugrana torna divendres a Encamp

Després de tres anys d’absència, la secció farà de nou l’estada a la parròquia, entre el 5 i el 8 d’agost, amb treball físic a la natura i al Complex esportiu

El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.
El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

L’equip de futbol sala de l’FC Barcelona començarà divendres l’estada de pretemporada a Encamp. Hi seran quatre dies, fins a 5 d’agost. Serà el primer cop en tres anys que aquesta secció blaugrana farà part de la preparació a la parròquia on, enguany, no estarà el bàsquet.

Els jugadors de futbol sala estan cridats divendres a les instal·lacions del Camp Nou per començar els entrenaments. Aquella mateixa tarda marxaran cap al Principat. Cal recordar que Encamp és un habitual lloc d’estada per a les seccions professionals blaugrana, amb l’excepció del futbol.

A Andorra es preveu realitzar dobles i triples sessions d’entrenament. El treball físic serà la base d’aquestes primeres jornades, que inclouran sortides al llac d’Engolasters i feina al complex esportiu. Està previst que dilluns comparteixin una estona amb els nois que participen de les activitats estiuenques organitzades pel comú.

Etiquetes

Comentaris

Trending