El Freestyle i l’SBX, les apostes de la FAE

El gerent de la FAE, Carles Visa, ha indicat que Maeva Estevez continuarà amb l’equip de França de Copa d’Europa, amb l’objectiu d’entrar en la Copa del Món

Foto renovació patrocini de la FAE
Foto renovació patrocini de la FAE FAE

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE), ha renovat el patrocini amb Vall Banc. L’entitat, un any més, apostarà per les seccions de snowboard i freestyle, que aquesta temporada tenen un intens treball per aconseguir tornar a l’elit. Daltra banda, el gerent de la FAE, Carles Visa, ha indicat que Maeva Estevez continuarà amb l’equip de França de Copa d’Europa, amb l’objectiu d’entrar en la Copa del Món.

Estevez farà la seva preparació física a Andorra, de la mà de Damià Costa. Visa també ha apuntat que s’inclouen els grups de seguiment, amb Mario Da Cruz i Xavi Matas en snowboard, i Èlia Pasquet, Nerea Fernández, Limay Tagliaferro i Nahuel Tagliaferro, en freestyle. Per la seva banda, Da Cruz formarà part de l’equip de la RFEDI, amb un programa de pretemporada i curses.

Respecte al freestyle, Visa ha destacat el treball de l’Andorra Freestyle Club, entitat creada l’any passat i que “està fent molt bona feina”. “L’objectiu dels clubs de seguiment és reforçar el treball de base amb els joves i que ens doni fruits en els equips nacionals”, ha apuntat Visa. Estevez, per la part, ha afirmat que el seu objectiu és ser i consolidar-se a la Copa del Món, “un cop ja estigui fixa, ja podria pensar en més. Ara mateix els Jocs, per exemple, no són l’objectiu directe”.

Pel que fa a la secció de freestyle, l’entrenador, Josep Gil, ha indicat que, actualment, tots els components de l’Andorra Freestyle Club són de surf de neu, però “la idea és poder enforcar-ho també al freeski en el futur”. A més, ha assegurat que “és la primera vegada que tenim estructura d’snowboard”.

Per últim, amb la renovació del patrocini, Sergi Martín, director de Vall Banc, ha explicat que volen seguir donant suport als corredors de la FAE “perquè continuen creixent i pujant posicions en les seves modalitats, portant ben alt el nom d’Andorra en competicions d’àmbit internacional”.

Etiquetes

Comentaris

Trending