Frases: “Tenim noves idees, però vull continuar amb la mateixa línia”

La FAM confirma el fundador com a únic candidat a esdevenir president el proper dia 29

Patrick Frases.
Patrick Frases.

L’únic candidat i, per tant, el que serà nou president de la federació de muntanyisme, Patrick Frases, ha afirmat aquest dimecres després de confirmar-se la seva aposta que “és cert que tenim noves idees, però vull continuar amb la mateixa línia”, ja que “allò que funciona no s’ha de tocar”, ha dit.

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha confirmat aquest dimecres en un comunicat el que aquest dimarts ja es donava pràcticament per fet. La candidatura de Patrick Frases, un dels fundadors de la federació, és l’única que s’ha presentat a les eleccions a la presidència, un cop a les dotze de la nit passada finalitzava el termini de presentació.

Per tant, Patrick Frases esdevindrà, si no hi ha cap contratemps, el nou president de l’entitat esportiva amb un projecte continuista respecte l’anterior junta directiva, però amb noves idees que es donaran a conèixer en un futur. “De noves idees n’hi ha, però vull continuar amb la mateixa línia”, ha afirmat Frases. “Intentarem millorar -ha afegit-, però no s’ha de desmuntar allò que ja funciona”. L’únic candidat ha explicat que encara ha de parlar amb el conjunt de la candidatura sobre com es concretaran aquestes noves idees.

Patrick Frases.

Relacionat

Patrick Frases es perfila com l'únic candidat a liderar la junta de la FAM

L’acompanyarà en aquesta nova etapa el ja vicepresident Josep Lluch. La secretària serà Nani Duró i el tresorer Jesús Llanas. Finalment, els cinc vocals de la nova junta seran Jaume Marticella, Carles Mata, David Molí, David Nogués i Francesc Poujarniscle.

Etiquetes

Comentaris

Trending