Frases agafa les regnes de la FAM amb el repte de renovar els equips nacionals

L’assemblea de l’entitat valida la seva candidatura, que completa en els càrrecs forts Josep Lluch i Nani Duró, i que vol mantenir línia continuista

Frases i la resta d'integrants de la nova junta de la FAM.
Frases i la resta d'integrants de la nova junta de la FAM. FAM

L’assemblea general de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha confirmat Patrick Frases com a nou president. La seva era l’única candidatura que s’havia presentat per agafar les regnes de l’entitat. El nou mandatari ha explicat que la voluntat és impulsar una gestió continuista i es marca com a repte la renovació dels diferents equips competitius.

Un cop validada en l’acte, la nova junta també està formada per Josep Lluch, que exercirà les funcions de vicepresident, mentre que Nani Duró serà la secretària. Com a tresorer seguirà Jesús Llanas. L’òrgan el completen com a vocals Jaume Marticella, Carles Mata, David Molí, David Nogués i Francesc Poujarniscle.

Frases ha expliat que la nova etapa que s’ha iniciat aquest dimecres es basa en un projecte de continuïtat i, per tant, seguirà les línies mestres de la tasca realitzada pel desaparegut Jaume Esteve. El principal objectiu fixat en els pròxims mesos és el de tornar a establir la normalitat en tots els aspectes esportius i socials, després de dues temporades marcades per la Covid-19. El nou president de la Federació també ha afegit que un dels objectius a curt i llarg termini serà el de renovar els equips Nnacionals en totes les disciplines per tal de donar pas a les noves generacions i tenir una base sòlida de corredors, esquiadors de muntanya, alpinistes i escaladors, un cop els atletes més veterans es retirin.

Etiquetes

Comentaris

Trending