Finalitza el 40è aniversari de l’Otso Travessa d’Encamp

Aquest diumenge s’han disputat la mitja marató de 21 quilòmetres, la distància de 12 quilòmetres i la cursa de 7 quilòmetres, posant fi així a la que també és la segona prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra

Els preparatius abans de la cursa.
Els preparatius abans de la cursa. @MBlanch

Al llarg de tot el cap de setmana, de divendres a diumenge, ha tingut lloc la 40a edició de l’Otso Tavessa d’Encamp. També es tracta de la segona prova d ela Multisegur Assegurances Copa d’Andorra, on s’ha dividit en sis distàncies disponibles per adaptar-se a tots els nivells. Així, es va començar amb un ultra trail de 110 quilòmetres i aquest dissabte es van disputar la marató de 42 quilòmetres i la ultramarató de 84 quilòmetres. Aquest diumenge, per finalitzar, s’han disputat la mitja marató de 21 quilòmetres, la distància de 12 quilòmetres i la cursa de 7 quilòmetres.

Les distàncies de 110, 84 quilòmetres, la marató i la mitja marató han estat puntuables en les categories sèniors dins la Copa d’Andorra. La distància de 21 quilòmetres també puntuava per la categoria U20 i, finalment, la cursa de 12 quilòmetres puntuava per a les categories U16 i U18 i la cursa de 7 quilòmetres, per les U14 i U12. Tal com es va avançar aquest dissabte, el guanyador de la novetat d’aquest any ha estat Jordi Tissier, i en categoria femenina, Anastasia Ianina.

RS1 3258

Relacionat

Pau Capell i Anna Ongaro, guanyadors de la marató 42K de la 40a OTSO Travessa d’Encamp

Pel que fa a la mitja marató la guanyadora ha estat l’andorrana Lea Ancion, amb un crono de 2h37’05’’, i a la categoria masculina, Alvaro Peña, amb 2h10’54’’. Als 12 quilòmetres ha guanyat Adrià Lòpez i Erika Queiros. Finalment, als 7 quilòmetres Joan Lluch i Estel Soto.