La federació de tenis disposarà de 150 mil euros per portar Vicky Jiménez al circuit professional

La quantitat inclou l’import de la beca del programa ARA, per fer front a les despeses de preparació de l’esportista durant tres anys

Comentaris

Vicky Jiménez en acció al torneig de Villena.
Vicky Jiménez en acció al torneig de Villena. ARXIU

El Govern ha aprovat el conveni per donar suport a la jove tenista andorrana Victòria Jiménez. El text, que serà rubricat a tres bandes entre el ministeri, l’esportista i la Federació Andorrana de Tennis , té una validesa de tres anys des del 2021 al 2023. L’acord atorgarà a la federació 150 mil euros, el qual inclou l’import de la beca del programa ARA, per fer front a les despeses de preparació de l’esportista fins a assolir l’estatus de jugadora professional del circuit mundial.

El text reprèn el testimoni del conveni signat a mitjans de l’any passat i que es va veure afectat per la pandèmia de la Covid-19, fet que va reduir l’import atorgat a la tennista donades les excepcionals circumstàncies d’anul·lació de l’activitat i les competicions nacionals i internacionals.

L’objectiu de l’ajuda econòmica és dotar l’esportista de l’import corresponent, en reconeixement de la seva tasca d’‘ambaixadora’ esportiva i ajudar-la amb les despeses generades per les necessitats de la seva preparació en els conceptes en què la Federació no disposi d’ajudes econòmiques de programes subvencionats pel ministeri encarregat dels esports o per altres entitats públiques o privades. El ministeri col·labora així en la millora qualitativa del rendiment esportiu de l’esportista amb l’objectiu que pugui assolir l’estatus professional.

Etiquetes

Comentaris

Trending