Fede Bessone passa de la gespa a la banqueta de l’FC Andorra

El lateral argentí deixa el primer equip i s’integrarà a l’equip tècnic que capitaneja Nacho Castro

Bessone ha jugat 31 partits amb l'FC Andorra.
Bessone ha jugat 31 partits amb l'FC Andorra. FC ANDORRA

Fede Bessone canvia la gespa per la banqueta o fins i tot els despatxos. El lateral argentí no defensarà la samarreta de l’FC Andorra damunt el camp la propera temporada. Això sí, s’integrarà a l’equip tècnic que encapçala Nacho Castro, que continuarà dirigint el conjunt a Segona Divisió B.

El lateral argentí (nascut a Córdoba, l’any 1984) va debutar amb el FC Andorra el 5 de gener del 2019 contra l’EFAC Almacelles a la 1a Catalana. Jugador amb una llarga trajectòria al futbol professional, es va convertir ràpidament en una de les veus autoritzades del vestidor, convertint-se en un dels capitans tricolors.

Bessone ha disputat 31 partits amb l'FC Andorra: 13 de a la Segona divisió B, 16 a la 1a Catalana, 1 de Copa del Rei i 1 de Copa Catalunya. El jugador argentí va ser un dels homes importants en l’ascens a tercera divisió i la consecució de la Copa Catalunya Amateur. El club ha agraït en un comunicat la professionalitat del jugador al llarg d’aquesta temporada i li desitjar tota la sort en aquesta nova etapa.

Etiquetes

Comentaris

Trending