L’FC Santa Coloma continua viu a Europa després de desfer-se a la pròrroga del Penybont

Els gols de Garrido i Novoa permeten accedir a la segona ronda de la Conference League

Iván Garrido celebrant el primer gol
Iván Garrido celebrant el primer gol FC Santa Coloma

L’FC Santa Coloma s’ha classificat per a la segona ronda de la Conference League després de vèncer a la pròrroga al Penybont gal·lès (2-0) gràcies als gols de Garrido i Novoa. Els de Dmitry Cheryshev s’enfrontaran al guanyador del partit entre el Sutjeska de Montenegro i el SS Cosmos de San Marino.

Els colomencs han tornat a fer història a Europa i continuen vius a la competició. Com van fer fa dos anys contra el Mons Calpe de Gibraltar, aquest dijous han repetit la gesta, però contra el Penybont. Amb l’empat del partit d’anada a Gal·les contra el Penybont, calia rematar la feina a l’Estadi Comunal Joan Samarra.

Durant els 90 minuts no s’ha mogut el marcador i el matx s’ha decidit en la pròrroga. Al temps afegit de la primera part del temps extra arribava el gol d’Iván Garrido, que permetia a l’FC Santa Coloma agafar aire i jugar la segona meitat amb més tranquil·litat. Aquesta ha arribat un minut abans del final amb el gol de Novoa. Ara esperen rival per a la propera ronda i sortirà del vencedor del matx entre el Sutjeska de Montenegro i el SS Cosmos de San Marino.

Per la seva part, l’Inter Club d’Escaldes confia a seguir el mateix camí que l’FC Santa Coloma i accedir a la segona ronda. S’enfronta al Vikingur amb l’avantatge del 2-1 de l’anada.