L’FC Andorra vol “crear sinergies” amb el teixit empresarial per consolidar el seu creixement

En la presentació del Club de Negoci, el president tricolor, Ferran Vilaseca, deixa clar que la retirada de Gerard Piqué no ha d’afectar el club i assegura que el projecte de Prada de Moles avança en els terminis previstos

El president de l'FC Andorra, Ferran Vilaseca, explicant el projecte als assistents.
El president de l'FC Andorra, Ferran Vilaseca, explicant el projecte als assistents. FC Andorra

L’FC Andorra té clar que el creixement esportiu que està vivint ha de tenir continuïtat en altres àmbits. Aquest és l’objectiu del projecte que s’ha presentat aquest vespre: el Club de Negoci. El president del club, Ferran Vilaseca, ha explicat que la voluntat és “crear sinergies” amb el teixit empresarial del país perquè aquest pugui aprofitar “les possibilitats que dona el fet d’estar al futbol professional”.

“Ofereix una sèrie d’oportunitats importants”, ha remarcat el mandatari tricolor, tot recordant que, fins ara, s’ha jugat contra entitats de gran trajectòria com el Zaragoza, el Màlaga, l’Eibar o l’Oviedo. I s’entén que les opcions de negoci que es poden generar “les podem traspassar a les empreses”. De retruc, aquestes podrien “participar en el creixement del club”.

Vilaseca ha deixat clar que “estem intentant que la gent se senti cada cop més propera a l’FC Andorra”, admetent el fet que “el país ha estat tradicionalment més vinculat al bàsquet i al rugbi”. En aquest marc s’inscriu el club de negocis com a una comunitat que “generi sentiment de pertinença al projecte” al mateix temps que “s’estableix una potent xarxa de contactes professionals entre els associats”.

El president tricolor ha destacat que els beneficis per a les empreses que s’associïn al club de negoci són especialment interessants. Ha posat en relleu la vinculació amb la imatge de l’Andorra però també la possibilitat d’estar a esdeveniments com la Copa Davis o una jornada amb ponents d’alt nivell, entre altres.

DSC 1412
Assistents a l'acte de presentació.
 

Per ara, el club de negoci ja té set associats i la idea és arribar-ne als 12 a finals d’any. Cadascú d’ells d’un sector diferent de l’economia. “Volem tornar a les empreses l’esforç que han fet i que estiguin al nostre costat”, ha desgranat.

La presentació del projecte davant el teixit empresarial del país ha coincidit amb una “notícia bomba” com és l’anunci de la retirada de Gerard Piqué. I cap al líder de Kosmos ha tingut paraules de record el president tricolor. “Si estem aquí és per la seva bogeria; fa gairebé cinc anys ens va reunir i va decidir tirar endavant això”, ha comentat. També ha deixat clar que la nova vida de l’encara futbolista blaugrana no ha d’afectar en res el que s’està fent al club tricolor. “Tenim la nostra pròpia identitat i personalitat”, ha afirmat.

A preguntes dels periodistes, Vilaseca també ha volgut fer una crida a la “tranquil·litat” amb el projecte de Prada de Moles. “Hi estem treballant i avança bé, de forma ordenada. Anem amb els terminis previstos”, ha comentat. També ha deixat clar que “hi ha bona voluntat de totes les parts”.

ACCIÓ AMB UNICEF

En una acció conjunta entre Unicef Andorra i el Futbol Club Andorra per a promoure l’esport entre els més petits, l’entitat tricolor ha decidit convidar a tots els socis de l’organització al partit del proper dissabte contra el Racing de Santander. Des del club es posa en relleu que “sempre s’ha mostrat obert i proactiu a participar en campanyes que ajudin a millorar la vida de la comunitat i d’aquells qui més ho necessiten i la promoció de l’esport és una eina immillorable per aconseguir-ho i que s’ajusta a la perfecció amb els valors de l’entitat tricolor”.

Comentaris

Trending