L’FC Andorra trasllada a Govern que busca un nou emplaçament per construir el futur estadi

Els tricolors han exposat a l'executiu la situació després de la retirada del projecte a Prada de Moles a Encamp i han remarcat la voluntat de continuar jugant al país

Estadi Nacional
Estadi Nacional FC Andorra

Dirigents de l'entitat tricolor han explicat als representants del ministeri d'Esports els motius que els van portar a la retirada del projecte del nou estadi a Prada de Moles, que estava pendent de l'adjudicació definitiva per part del comú d'Encamp. El sobrecost d'uns 20 milions d'euros ha privat tirar endavant aquest projecte.

En la trobada, des del club s'ha remarcat la voluntat de quedar-se al país i, per això, s'està treballant per buscar un nou emplaçament i construir les futures instal·lacions.
Ambdues parts asseguren que "treballaran per tal que la solució definitiva es pugui implementar el més ràpid possible i serà l'FC Andorra qui liderà el projecte". Remarquen que serà "amb la col·laboració i entesa de tots els actors implicats per tal d'impulsar un gran projecte de país".
Des de Govern s'ha demanat als dirigents tricolors que aquesta solució s'avanci com més aviat millor i recorden que el conveni de cessió i ús de l'Estadi Nacional és per dos anys i gairebé s'ha consumit una temporada. Com ja va manifestar el passat dimecres el ministre portaveu, César Marquina, Govern no preveu ampliar l'acord.

Comentaris (6)

Trending