L’FC Andorra torna a la feina el 8 de juliol i farà dues estades de pretemporada

Els tricolors aniran del 13 al 23 a San Pedro del Pinatar (Múrcia) i després estaran una altra setmana a Torremirona (Girona) per preparar l’exigent inici de campionat a Segona

L'FC Andorra tornarà a la feina el 8 de juliol.
L'FC Andorra tornarà a la feina el 8 de juliol. FC ANDORRA

8 de juliol. És la data fixada per al retorn de la plantilla de l’FC Andorra als entrenaments. El club ja ha definit les setmanes de pretemporada, amb dues estades, una a Sant Pedro del Pinatar i una altra a Girona. Es treballa també per tancar els amistosos de preparació que es disputaran al llarg de les aproximadament cinc setmanes prèvies al debut a Segona, al camp de l’Oviedo. I, evidentment, en fitxatges, renovacions i baixes.

De fet, ara per ara és encara una incògnita quins jugadors estaran cridats el dia 8 a començar els entrenaments. És el dia marcat pel retorn a la feina, amb uns primers dies d’entrenaments al Principat, previs al que serà el primer stage de pretemporada. Aquest tindrà lloc a Múrcia. Més concretament, a Sant Pedro del Pinatar, entre el 13 i el 23 de juliol. Al llarg d’aquests dies es preveu la disputa d’un parell de partits amistosos.

Posteriorment, a finals de juliol, l’equip marxarà a la població de Torremirona. Segona estada, en aquest cas de set dies. L’objectiu, lògicament, preparar un inici de lliga molt exigent, amb tres partits a domicili contra rivals d’entitat: Oviedo, Sporting i Las Palmas. Al llarg de la primera quinzena d’agost també estan previstos tres duels més.

El club també treballa en la confecció de la plantilla. De moment, una de les prioritats sembla que progressa adequadament: Marc Aguado té força opcions de continuar una temporada més en qualitat de cedit pel Saragossa. Tal com va explicar Eder Sarabia just abans de marxar en bicicleta cap a Bilbao, l’objectiu és reforçar gairebé totes les posicions.

Per exemple, la porteria. En els darrers dies, han sonat dos noms. Per un costat, Raúl Lizoain, que acaba contracte amb el Mirandés. Al seu favor hi juga el fet que Sarabia el coneix a la perfecció: tots dos van coincidir al Las Palmas. Per l’altre costat, Manu García, que ha jugat la passada campanya al Nàstic. Tot i això, en aquest cas estaria més a prop de renovar amb el conjunt grana.

Comentaris

Trending