L’FC Andorra tindrà l’himne més ‘catarra’

El popular grup català ha compost ‘Batec tricolor’, que a partir de la propera temporada es convertirà en la sintonia oficial de l’entitat, tot i que ja està clar que els primers partits de lliga seran sense public

Himne de l'FC Andorra

‘Batec tricolor’. És el títol del nou himne de l’FC Andorra, una cançó creada pel popular grup català els Catarres que acompanyarà l’equip a partir de la temporada vinent. La sintonia, com s’ha volgut remarcar tant per part del president del club, Ferran Vilaseca, com pels seus autors, agafa els valors del club, però també els del país. Els aficionats, però, hauran d’esperar a escoltar-la per megafonia, ja que està clar que els primers duels de lliga seran sense públics.

L’himne ha estat presentat en societat aquest divendres. El president de l’Andorra, Ferran Vilaseca, ha volgut remarcar que “tenim una cançó que representa els valors del club i el que volem transmetre des de l’entitat a la resta del món i dels rivals”. Sobre l’elecció dels Catarres, el directiu ha posat en relleu que es tracta “d’un grup versàtil i amb projecció internacional” i, per tant, “era l’elecció lògica”. Els integrants de la banda d’Aiguafreda han recordat que “hem vingut moltes vegades al Principat, tant de vacances com a tocar, i ens hem impregnat molt del que és el país”.

‘Batec tricolor’ és el nou de l’himne que, segons els seus autors, musica el concepte i l’idea de l’entitat tricolor

Jan Riera i Èric Vergés han explicat que la proposta va ser tot un “repte” que els va il·lusionar molt, tot i que ja tenien l’experiència prèvia d’haver fet l’himne del club del seu poble. Malgrat això, tenen clar que “la projecció i el prestigi de l’Andorra no és el mateix”. Tots dos han afirmat que “hem musicat el concepte i la idea de l’entitat i ho hem canalitzat en una cançó”.

‘Batec tricolor’ és el seu nom, una sintonia de la qual s’han fet diferents versions segons el moment en què hagi de sonar. Ho podria fer, també, en un concert dels Catarres, com ha deixat clar Vilaseca: “La poden tocar les vegades que vulguin i on vulguin”.

Al camp, evidentment, serà on més s’escoltarà. Per ara, però, en petit comitè, perquè el president tricolor ha admès amb tristor que, quan es reprengui la lliga, ho farà amb les grades de Prada de Moles buides. “No hi haurà públic. Hem de seguir les recomanacions de salut pels jugadors i públic i complirem les instruccions que rebem per part del Govern i de la Federació”, ha avançat.

Circumstància que, evidentment, “afectarà en els ingressos”. No hi haurà venda d’entrades i els abonaments, sense opció d’anar al camp, seran menys atractius. “Per tant, “tots els clubs haurem de fer esforços; de fet, la societat en general. Ens haurem d’adaptar”, ha comentat. A la vegada, s’ha mostrat convençut que “tenim un pressupost robust per afrontar la situació i esperar que com abans millor hi hagi la vacuna o la solució per poder tornar a la vida normal”.

Etiquetes

Comentaris

Trending