L’FC Andorra sortejarà un sopar amb Piqué entre els seus aficionats

L’àpat amb el cap visible de Kosmos i la plantilla i el cos tècnic tricolor és un dels al•licients de la campanya d’abonats llançada per l’entitat amb l’objectiu de recuperar el terreny perdut per culpa de la pandèmia

L'anunci del sorteig compartit a xarxes.
L'anunci del sorteig compartit a xarxes. FC Andorra

L’FC Andorra vol que la seva campanya d’abonats sigui tot un èxit. Després d’una temporada durant gran part de la qual va ser impossible tenir aficionats al camp per culpa de la pandèmia, l’entitat tricolor vol recuperar seguidors i ha llançat una proposta a preus força atractius. I, a més, amb un possible premi, si més no, curiós: entre qui treguin el carnet se sortejarà un sopar amb la plantilla i, sobretot, el màxim responsable del grup Kosmos, Gerard Piqué.

Aquest és un dels principals al·licients de la campanya de captació d’abonats que ha llançat el club tricolor. L’objectiu és recuperar aquells que, la passada lliga, no es van treure l’abonament, bàsicament davant la impossibilitat de veure els partits en directe. Enguany, amb l’atractiu que pot suposar una nova categoria, la Primera RFEF, s’espera créixer a nivell social.

La campanya fa dies que està en marxa. S’ha apostat, de fet, per uns preus força atractius en comparació al que demanen altres clubs tant de la mateixa categoria com, fins i tot, de les inferiors. Les tarifes oscil·len entre els 60 i els 80 euros si és un nou abonat i entre els 49 i els 64 si és una renovació. Fins als 12 anys, el carnet és gratuït.

Per si el preu no fos prou atractiu, els seguidors tenen un altre al·licient. Segons s’ha anunciat a través de les xarxes socials, entre els qui es facin abonats, se sortejarà un sopar ben especial. L’aficionat agraciat i una altra persona que ell elegeixi no només faran un àpat amb el cos tècnic i els jugadors del primer equip tricolor. Al mateix també hi assistirà el líder de Kosmos, el futbolista de l’FC Barcelona, Gerard Piqué.

La iniciativa demostra, una vegada més, el caràcter peculiar del central blaugrana, sempre a punt per innovar en la seva faceta tant professional com empresarial. Fa uns dies, per exemple, va estrenar canal de Twich amb un directe de gairebé tres hores, durant el qual van compartir conversa amb el ‘youtuber’ Ibai Llanos i va respondre moltes de les preguntes que li feien els seguidors. Ara, llança una altra proposta ben curiosa. Tot sigui perquè l’Andorra creixi socialment, pas també important si es volen aconseguir èxits esportius.

Comentaris

Trending