L’FC Andorra se suma a LaLiga Genuine Santander

El club tricolor formarà part d’aquesta competició on els equips del futbol professional participen amb plantilles formades per persones amb discapacitat intel·lectual

Missatge de benvinguda a LaLiga Genuine.
Missatge de benvinguda a LaLiga Genuine.

L’FC Andorra no només formarà part de la Segona Divisió. El club tricolor també tindrà el seu equip a LaLiga Genuine Santander. Es tracta d’una competició en la qual participen plantilles amb persones amb discapacitat intel·lectual. Enguany, comptarà amb dues entitats més. A més de la del Principat, també s’ha anunciat que el Reial Madrid se suma a la iniciativa.

D’aquesta forma, LaLiga Genuine comptarà ja amb un total de 44 clubs. El projecte va néixer l’any 2016, seguint una proposta que havia llançat el Nàstic de Tarragona, llavors a Segona. Els primers partits es van celebrar el 2017 i, temporada rere temporada, ha anat creixent. La campanya passada va comptar amb 42 equips: tots els de Primera i Segona, amb l’excepció del Madrid.

Ara, s’hi sumen dos més. Un, els blancs. I, també, l’Andorra. Des del club tricolor es participarà i ajuda a consolidar encara més el projecte. Des de LaLiga es destaca que “s’aconsegueix el compromès del futbol professional amb aquest col·lectiu”.

“L’arribada dels dos nous equips a aquest projecte innovador i socialment responsable és una excel·lent notícia per tots els que formem part de la LaLiga Genuine”, ha destacat Olga de la Fuente, directora de la Fundació LaLiga. En aquest sentit, ha manifestat que “és molt il·lusionant veure com els valors més purs de l’esport arriben a més gent, gràcies a aquesta meravellosa iniciativa”.

Des dels impulsors d’aquesta competició ja es treballa per preparar la nova temporada. Està previst que es pugui començar el pròxim més de novembre.

Comentaris

Trending