L’FC Andorra posa fi a l’estada a la Vall d’en Bas amb una victòria en l’amistós amb el Laussanne

Un gol d’Álvaro Martín avançat el segon temps ha donat el triomf als tricolors, amb qui ha debutat Karrikaburu, el primer dels fitxatges del mercat d’hivern

Celebració del gol de la victòria tricolor contra el Laussanne.
Celebració del gol de la victòria tricolor contra el Laussanne. FC ANDORRA

Un gol d’Álvaro Martín al tram final del partit ha permès l’FC Andorra guanyar l’amistós disputat durant l’estada a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa. El duel, contra el Lausanne, serveix de preparació pel debut de l’equip tricolor aquest 2024, diumenge a les dues de la tarda, al Nacional, contra el Leganés. Entre altres coses, s’han pogut veure els primers minuts del primer fitxatge del mercat d’hivern, el davanter Jon Karrikaburu.

L’amistós s’ha celebrat aquest dilluns al matí i ha enfrontat els d’Eder Sarabia contra l’equip suís, que juga a la màxima categoria del seu país. Com és habitual en aquesta mena de partits, s’ha intentat donar minuts a la majoria de jugadors. I, entre ells, a Karrikaburu.

El punta basc ha tingut tot el segon temps per començar a conèixer els seus nous companys. Ha sortit al descans, igual que Álvaro Martín. Aquest darrer ha estat l’autor de l’únic gol del duel, culminant una bona jugada col·lectiva. Pampín ha cedit enrere i Álvaro ha anotat l’1-0. El basc, per cert, al minut 51 ha tingut una bona ocasió per estrenar-se com a golejador tricolor, però no ha tingut sort.

Karrikaburu, amb la samarreta tricolor.

Al final, doncs, victòria per la mínima de l’Andorra per posar fi a l’estada d’aquests dies a terres garrotxines. L’equip es desplaçarà ja aquest dilluns al Principat, on continuarà la preparació del primer (i exigent) compromís del 2024: la visita del líder de la Lliga Hypermotion, el Leganés, a l’Estadi Nacional.