L'FC Andorra perdona a la primera part i cedeix un empat a l'Hospitalet

Els tricolors han tingut ocasions clares però la gran actuació del porter local ha mantingut als riberencs en el partit

Miquel Ripoll marca l'1-1 per l'Hospitalet amb un xut ras.
Miquel Ripoll marca l'1-1 per l'Hospitalet amb un xut ras. Gallardo Photo

L'Andorra ha cedit el primer empat (1-1) després de tres victòries consecutives a la pretemporada contra l'Hospitalet, un rival que militarà aquesta temporada a la mateixa categoria que els tricolors. Aquests han tingut ocasions per deixar sentenciar el partit a la primera part però la gran actuació del porter local ho ha impedit.

L'Andorra no ha trigat gens en entrar en el partit amb ocasions d'obrir el marcador i un gol anul·lat a Carlos Martínez per fora de joc. Al minut 17, David Martín ha engaltat un xut des de fora de l'àrea que ha suposat el primer gol. Bover i Pau Martínez han pogut ampliar l'avantatge tricolor. En aquests període, l'Andorra ha fet valer que porta més setmanes de preparació.

En la recta final de la primera part, Pau Martínez ha tornat a perdonar una clara ocasió que ha aturat Aliaga en una gran intervenció. El porter ha tornat a ser decisiu amb una doble aturada espectacular en el darrer minut del primer temps i mantenia el seu equip en el partit.

Tantes ocasions perdonades han passat factura i en el primer minut de la represa, l'Hospitalet ha empatat. L'entrada de Ripoll i de Salinas ha donat més profunditat als riberencs que han millorat molt. L'Andorra, però, ha continuat buscant la porteria local i Casadesús ha obligat Aliaga a fer una gran aturada. El partit s'ha endurit i el local Eudald Vergés ha estat expulsat amb targeta vermella directa per tallar un contraatac que conduïa Ballarín al minut 87. El marcador no s'ha mogut malgrat que en el descompte els tricolors han disposat d'una falta perillosa.

L'Hospitalet (1): Aliaga, Eudald Vergés, Gómez, Alfonso (Salinas, m. 46), Aguilera, Juste (Parera, m.46), Diego Martínez, Canario (Miquel Ripoll, m. 46), Steve Aldo One, Martí Soler i Sehou.

Andorra (1 ): Nico Ratti (Diego Huesca, m. 46), Raimon Marchan (Ballarín, m. 80), Marti Riverola (Casadesús, m. 60), Carlos Martínez (Serrano, m 60), Miguel Loureiro, Gaffoor (Àlex, m. 61), David Martín (Iker, m. 80), Pau Martínez (Lledó, m. 60), Martí Vila, Rúben Bover (Feher, m. 74) i Marc Aguado (Borja, m.74) .

Gols: 0-1, m. 17: David Martín. 1-1, m. 46: Ripoll.

Camp: Feixa Llarga.