L’FC Andorra negocia quedar-se Almpanis en propietat

El club tricolor tindria avançat un acord amb l’AEK d’Atenes pel qual fitxaria l’extrem per una quantitat no revelada que es rebaixaria pel fet que els grecs es quedarien el 40% d’un hipotètic futur traspàs

Almpanis celebra el gol aconseguit a Burgos.
Almpanis celebra el gol aconseguit a Burgos. FC Andorra

El grec Christos Almpanis va arribar gairebé sobre la botzina al mercat d’estiu, però ha convençut. Des de l’FC Andorra es té clar que es va encertar amb la seva incorporació, inicialment com a cedit per part de l’AEK d’Atenes. Ara, però, es negocia la seva compra en propietat. Fonts del club tricolor han confirmat que es treballa per aconseguir aquest acord que, segons alguns mitjans del país hel·lè, estaria molt proper.

Almpanis acumula ja 16 partits de lliga amb l’Andorra, onze dels quals com a titulars. I tres gols, anotats les dues darreres jornades, amb també dues assistències. Un bon paper que fa que el club tricolor vulgui ampliar la vinculació del grec amb l’entitat. Aquesta, inicialment s’acabava el 30 de juny, quan finalitzava el període de cessió.

Ara, però, s’obre la porta a la seva continuïtat al Principat. El club negocia amb l’AEK quedar-se Almpanis en propietat a canvi d’un traspàs. La clau de volta de tot plegat és reduir els diners que pugui demanar l’entitat hel·lena. La solució podria passar perquè els d’Atenes es reservin el dret de cobrar part d’un hipotètic futur traspàs.

En certa forma, el jugador seria propietat compartida, tot i que jugaria a Andorra. Segons informacions de la premsa grega, l’entitat grega es quedaria el 40% del que pugui percebre el club tricolor si, en un futur, acabés venent el jugador.

Paral·lelament, també es treballa en la recerca d’un lateral esquerre. No serà, però, Eudald Vergés, tot i que el Sabadell ha rescindit la cessió que s’havia acordat a l’estiu. El jugador interessa a Logroñés, Cornellà i Badajoz. A la vegada, s’espera poder tancar la sortida, en qualitat de préstec, del jove Pau Casadesús. Una opció que agafa força és la de l’Espanyol B.

Comentaris

Trending