L’FC Andorra lliga per tres temporades més la jove promesa Marc Bombardó

El defensa, de 16 anys format a les categories inferiors del Barça i l’Espanyol, allarga la vinculació amb l’entitat tricolor fins al 2025 i farà la temporada amb el primer equip

Marc Bombardó.
Marc Bombardó.

L’FC Andorra s’ha assegurat la continuïtat del defensa marc Bombardó per a tres temporades més, és a dir, fins al 2025. El defensa estarà tota la temporada en dinàmica de primer equip, tot i que baixarà amb el juvenil del Nàstic sempre que estigui disponible.

Marc Bombardó serà tricolor fins al 2025. Així ho ha comunicat aquesta tarda l’FC Andorra que, d’aquesta manera, s’assegura la continuïtat d’un jove talent a l’entitat. El defensa, de 16 anys -farà els 17 al novembre- defensa estarà tota la temporada en dinàmica de primer equip, tot i que baixarà amb el juvenil del Nàstic sempre que estigui disponible. Una fórmula que no és nova i és que l’any passat ja es va utilitzar, amb èxit, amb Èric Cañete i Pau Casadesús.

Una oportunitat que li arriba i que no vol deixar escapar. “Estic molt content de l’aposta que ha fet l’Andorra per mi: estar en dinàmica d’un equip de segona divisió és un somni que vull aprofitar al màxim”, ha indicat.

El jove defensa s'ha format a les categories inferiors del Barça i l'Espanyol. La temporada passada ja va entrar en alguna convocatòria d'Eder Sarabia, concretament contra el Sevilla Atlético a casa. Ara, fa un nou pas treballant en dinàmica del primer equip.

 

 

Comentaris

Trending