L’FC Andorra està interessat en la cessió de l’extrem del Girona Óscar Ureña

El jugador, que ja va estar a l’òrbita tricolor a l’estiu, sortirà en préstec de l’equip roig-i-blanc per tenir més minuts, i també agrada al Málaga i al Zaragoza

Óscar Ureña, durant l'acte de renovació amb el club gironí.
Óscar Ureña, durant l'acte de renovació amb el club gironí. FC GIRONA

A diferència de l’any passat, tot fa pensar que l’FC Andorra viurà un mercat d’hivern més mogut. Segurament, més per obligació que no pas per desig previ d’Eder Sarabia, que al desembre no va amagar que era més partidari de mantenir el bloc. La lesió de Martí Vilà i la marxa de Marc Fernández, però, han fet canviar els plans. Fa falta trobar un lateral esquerre, però també es valoren opcions per als extrems, vista la sortida del corberenc. I en aquest punt és on s’hauria reactivat l’interès pel jove del Girona Óscar Ureña.

El jugador figuerenc, de tot just 19 anys (31-05-2003) ja havia estat a l’agenda tricolor a l’estiu. Finalment, però, l’opció no va acabar de quallar. Per això, al llarg de la primera volta del campionat, Ureña ha estat treballant amb el primer equip gironí, amb el qual ha pogut debutar a la màxima categoria: 3 partits i 99 minuts.

Aquests se sumen als 9 que la passada campanya va disputar a LaLiga Smartbank, tot i que llavors era, oficialment, futbolista del filial, a Tercera Federació, on ja apuntava molt bones maneres. Amb aquest segon equip, de fet, ha disputat fins ara set partits aquesta temporada.

El bagatge d’aquesta temporada, però, no és prou per a un jugador amb projecció. I això obre ara la porta a una possible cessió. I l’Andorra hi està interessat, igual que altres clubs de la categoria com el Málaga i el Zaragoza. Al Principat, ajudaria a cobrir la vacant deixada a les bandes per Marc Fernández.

La cursa per Ureña, però, no és gens senzilla. El jugador agrada a altres equips, que també haurien fet propostes interessants al club gironí, al qual pertany. Es tracta d’un extrem amb bona capacitat tècnica i de desbordament, que pot desenvolupar-se a qualsevol de les dues bandes, tot i que prefereix la dreta.

Comentaris

Trending