Un FC Andorra amb “confiança” però sense “relaxació”

L’entrenador, Eder Sarabia, destaca la importància de mantenir “l’estabilitat” tant en moments durs com en els bons, davant una setmana complicada, amb dos desplaçaments claus: Linares i Atlètic Balears

Eder Sarabia, durant la compareixença davant els mitjans.
Eder Sarabia, durant la compareixença davant els mitjans. G. P.

Setmana gran la que li espera a l’FC Andorra. I decisiva. Dos partits, dimecres a Linares i diumenge al camp de l’Atlètic de Balears que poden donar un impuls gairebé definitiu cap a l’objectiu de disputar la fase d’ascens. A banda, també, dies complicats logísticament, amb dos desplaçaments. L’expedició sortirà ja demà des del Principat on no tornarà fins al diumenge El tècnic, Eder Sarabia, veu “confiança” però no pas “relaxació” en els seus homes, als qui demana “ser valents”.

L’Andorra recuperarà dimecres el duel ajornat en el seu dia per culpa del brot Covid que va afectar diversos jugadors tricolors. Toca viatjar entre setmana a Linares. La planificació és que, ja dijous, es vagi directament a Mallorca, on s’estarà concentrat fins al partit contra l’Atlètic Balears. Avisa el tècnic que “són dos partits molt durs, com ho seran ja tots perquè tothom es juga ja molt”. Malgrat això, Sarabia té clar que “cal centrar-se unicament en el que tenim al davant”. I això vol dir, ras i curt, Linares.

“Hem preparat el viatge per poder mantenir rutines i entrenar bé. També per estar descansats”, ha explicat. El viatge es fa amb la moral que dona la victòria aconseguida contra el Barcelona B i sense oblidar que, en cas de victòria, es recuperaria el lideratge. El tècnic té clar que l’equip tricolor es troba en un bon moment de forma. I assegura que això no fa que hi hagi “relaxació”. Al contrari, “el que veig és il·lusió, convenciment i confiança”.

De fet, Sarabia destaca que “és bonic veure que la gent hi creu”. La clau és “saber mantenir l’estabilitat”. És a dir, que “quan vinguin moments difícils en un partit, saber-ho portar; i quan estàs bé, saber tenir els peus a terra i tenir clar que qualsevol rival et pot guanyar”.

Sobre el Linares, l’entrenador tricolor ha advertit que han recuperat energia després de la victòria assolida al camp de l’Alcoià. “És un equip sòlid i dur, amb les coses molt clares i que fa bé tot el que proposa. A més, ara té tres o quatre jugadors força inspirats”, ha desgranat. Així, remarca que “requerirà la nostra millor versió, recuperar-nos bé i arribar en les millors condicions”.

Comentaris

Trending