L’FC Andorra busca a Miranda capgirar la mala dinàmica de resultats

Els tricolors visiten un Mirandés que, com ells, va encetar la lliga amb força però s’ha desinflat, en un partit en el qual Eder Sarabia espera saber aprofitar la joventut i el fet que el nou tècnic local no ha tingut prou temps encara per ajustar mecanismes de l’equip

La plantilla tricolor s'ha entrenat aquest dissabte a la ciutat esportiva de l'Alabès, a Vitoria.
La plantilla tricolor s'ha entrenat aquest dissabte a la ciutat esportiva de l'Alabès, a Vitoria. FC ANDORRA

L’FC Andorra afronta aquest diumenge el seu tercer desplaçament del campionat. Ho fa al camp del Mirandés, un equip que, com els tricolors, va iniciar la lliga amb potència però que s’ha vist frenat posteriorment. Per tant, són dos conjunts que intenten tornar a agafar embranzida en la competició. L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, augura un partit atractiu, entre dos equips ambiciosos i confia que, aquest cop, els detalls que no han estat del costat dels seus, els afavoreixin.

En certa forma, tots dos equips es miren al mirall i es troben. Si l’Andorra va iniciar la lliga amb dues victòries consecutives i després ha encaixat dues derrotes, el Mirandès tres dels seus quatre punts a un debut espectacular amb golejada davant l’Eibar. Posteriorment, però, els de Castella i Lleó han abaixat pistonada amb només un punt de nou possibles -l’empat a Huesca-.

Vilanova i Almpanis són baixa per lesió; sí que entren a la llista els darrers fitxatges, inclós Pablo Moreno

Per tant, en certa forma, tots dos equips arriben al duel necessitats d’una reacció. I no és l’única similitud que veu Sarabia en els dos conjunts. “Crec que es poden semblar a nosaltres, per la joventut o per l’aposta pel talent individual”, ha comentat. Justament, entén que un dels hàndicaps que pot tenir el Mirandés, al seu entendre. “En tot allò col·lectiu, hi ha coses que, amb un entrenador nou, s’han de polir”, ha apuntat, a la vegada, però, que ha avisat que és un rival que “si té el dia inspirat, et pot fer molt mal, com va demostrar en la primera jornada”.

Sarabia espera, doncs, “un partit amb dos equips valents, que mirarem més la porteria contrària que la pròpia i veurem si som capaços d’imposar-nos”. Avisa, però, que “ells tenen moltes alternatives” i, per tant, exigeix els seus homes “estar preparats”. Justament, aquest és un dels aspectes que considera que cal millorar. “Fem moltes coses bé, però necessitem algunes altres: saber superar les adversitats, saber quins seran els plans dels rivals sobretot a casa, sobreposar-nos i afegir detalls que ens han de fer més competitius”, ha indicat.

L’expedició va partir d’Andorra el divendres. Ho va fer amb tres absències. A Almpanis, s’ha unit ara Vilanova, que estarà al voltant d’un mes fora dels terrenys de joc.

Pel que fa al Mirandés, compta amb la baixa de Mathis Lauchuer, que es va trencar la setmana passada al Alcoraz. Se suma, doncs, a les absències ja de llarga durada de David Vicente i Diogo Verdasca. El seu entrenador, el debutant a la categoria -prèvia experiència amb el Llevant a Primera- Antonio Lisci ha assegurat que “intentarem imposar les nostres condicions, com hem fet sempre”. Així, ha deixat clar que no deixaran la pilota al seu rival: “no serem passius, tret que això ens beneficiï molt”.

WhatsApp Image 2023 09 09 at 18.41.05
WhatsApp Image 2023 09 09 at 18.37.53

Comentaris

Trending