L’FC Andorra s’assegura una nova cessió de Marc Aguado

El club tricolor, a falta de confirmació oficial, hauria tancat l’acord amb el Zaragoza pel préstec del migcampista, que va comptar amb més protagonisme amb l’arribada a la banqueta d’Eder Sarabia

Marc Aguado, entrant per una pilota en el duel al camp del Vila-real B.
Marc Aguado, entrant per una pilota en el duel al camp del Vila-real B. FC Andorra

Un dels objectius de la direcció esportiva de l’FC Andorra de cara a la temporada vinent era lligar la continuïtat del migcampista Marc Aguado. I aquest estaria a punt de tancar-se. El club tricolor estaria molt a prop de confirmar la renovació de la cessió del futbolista amb el club que el té en propietat, el Zaragoza. Per tant, seria la quarta renovació de l’anterior plantilla.

Fa uns dies el club aragonès van renovar el migcampista, fill del mític Xavi Aguado, fins al 2023. L’entitat confia en la progressió del jugador i va exercir una opció per allargar el contracte. Tot i això, no hi comptava pel primer equip, que militarà novament a Segona A. I, per tant, se li buscava una nova cessió.

I aquí coincideixen els interessos de Zaragoza i d’Andorra. El club tricolor vol continuar tenint a les seves files Aguado. Es considera, entre altres coses, que pot continuar aportant coses i, a més, ompliria una de les places sub’23 obligatòries per normativa. Fa dies que es treballava i, a falta de confirmació oficial, la nova cessió està acordada.

Aguado va disputar la passada temporada un total de catorze partits entre lliga i promoció amb l’equip tricolor. En total, 570 minuts. Amb Nacho Castro, era habitual veure’l entrar de refresc. Amb Eder Sarabia, ja va disputar diversos encontres de la segona fase com a titular. També va disputar el duel de Copa a Burgos.

Comentaris

Trending