L’FC Andorra s’apunta a la mentalitat Simeone per buscar l’ascens: “anar partit a partit”

Iván Gil, bigolejador diumenge passat a Sanlucar destaca que la psicologia serà clau en els darrers duels i avisa que cal fer bona la victòria aconseguida no fallant contra el Sabadell

Iván Gil celebra un dels gols aconseguits aquesta temporada amb l'Andorra.
Iván Gil celebra un dels gols aconseguits aquesta temporada amb l'Andorra.

A la plantilla de l’FC Andorra hi ha alegria i confiança. Hi ajuda el triomf de diumenge al camp de l’Atlético Sanluqueño. En gran part, gràcies als dos gols d’Iván Gil. L’ex de l’Espanyol B, però, avisa que encara queda molt camí per fer. I, sobretot, que els punts de Sanlucar cal fer-los encara més bons no fallant davant el Sabadell. Queden sis jornades, sí; però entén que s’ha d’anar a l’estil Simeone, “partit a partit”.

El futbolista tricolor ha volgut destacar el valor del triomf aconseguit ara fa uns dies. “Sumar fora és molt difícil. Són tres punts d’or”, ha afirmat. També, però, ha advertit que “ara cal fer-ho bé a casa”. I no serà pas una tasca senzilla, ja que “el Sabadell ve en una molt bona dinàmica”. I, a sobre, és el moment decisiu de la temporada. “Cada partit és un món i tothom es juga alguna cosa; és molt complicat guanyar i hem d’estar molt preparats”, ha comentat.

Els jugadors tricolors celebren eufòrics el gol que els ha donat els tres punts.

Relacionat

Resurrecció gairebé sobre la botzina, i lideratge

Justament, amb aquesta pressió a sobre, l’estat anímic i psicològic serà clau, al seu entendre. “La mentalitat és un punt que hem de tenir clar. Hem de sentir-nos alliberats i anar partit a partit”, ha apuntat. A banda, també demana el suport de l’afició “que tant ens ha donat fins ara”. I és que diumenge s’espera una bona presència d’aficionats del Sabadell i, per tant, caldrà contrarestar-ho també des de la graderia.

Sobre el seu bon rendiment fins ara, Iván Gil ha posat en relleu que “em sento molt còmode amb el joc de l’equip i això ajuda molt”. Per tant, està completant el que entén com “un dels meus millors anys”. Bon exemple són els dos gols del passat diumenge. “Sortir des de la banqueta i aportar tant diu molt de l’equip que som”, ha indicat.

Comentaris

Trending