L’FC Andorra 2021-22 també disputarà la Copa del Rei

El club tricolor és un dels 25 equips provinents de Segona B que entren al torneig del KO amb una primera eliminatòria que es disputarà entre el 30 de novembre i el 2 de desembre

Un instant del darrer duel de Copa disputat per l'Andorra, a Burgos.
Un instant del darrer duel de Copa disputat per l'Andorra, a Burgos. FC Andorra

L’FC Andorra tornarà a disputar la Copa del Rei. Ho farà per tercera temporada consecutiva. La Federació Espanyola ha donat a conèixer els criteris per participar en la competició del KO la campanya vinet i, entre ells, hi ha el fet d’haver quedat entre els cinc millors de cada grup, requisit que els tricolors compleixen. L’equip competirà en la primera eliminatòria, que tornarà a ser a partir únic a inicis de desembre.

D’aquesta forma, es confirma el que tot feia pensar que succeiria: l’Andorra tornarà a jugar Copa. Així ho marcava la seva classificació al subgrup 3C de Segona B, la tercera posició. Faltava, però, la confirmació federativa i aquesta ha arribat amb la publicació de les regles de competició.

Enguany, a banda dels equips de Primera i de Segona A, hi participaran fins a 25 dels equips que l’any passat van militar a Segona B. En principi, i segons la normativa, els cinc millors classificats de cada subgrup C. I això, evidentment, dona plaça a l’Andorra, com també queda confirmat en la circular.

Els tricolors entraran en competició en la primera eliminatòria, juntament amb la resta d’equips, amb l’excepció dels quatre que han de disputar la Supercopa d’Espanya. En aquesta ronda, que es disputarà la setmana de l’1 de desembre, previsiblement amb partits també el dimarts 30 de novembre i el dijous 2. Els enfrontaments seran amb duels únics, al terreny de joc de l’equip d’inferior categoria. Tot fa pensar que, en el cas dels tricolors, el rival seria un altre Segona B, tot i que també hi ha opcions que sigui un Segona A.

Serà, doncs, la tercera temporada consecutiva, que la Copa del Rei compti amb l’Andorra. I la vintena de la seva història. En la campanya 2019-20, va jugar la primera ronda contra un Primera Divisió, el Leganés, amb qui va acabar caient en la tanda de penals. La passada campaya tampoc va superar ronda, ja que va perdre a Burgos (1-0), en el primer duel disputat després del brot de coronavirus que va afectar la plantilla a finals de novembre.

Comentaris

Trending