Els favorits es classifiquen per a les semifinals de la Copa Constitució de futbol

Les semifinals tindran un duel entre l'Inter Escaldes i l'Ordino mentre que l'FC Santa Coloma també buscarà un lloc a la final

L'Inter ha derrotat el Sant Julià. A la imatge, una jugada del partit d'aquest diumenge. FAF

Després d'impugnacions i desqualificacions, la Copa Constitució ha vist aquest diumenge els enfrontaments de quarts de final. En el primer partit de la jornada, l'Inter no ha tingut problemes per superar el Sant Julià per 3-0. L'Ordino també ha aconseguit la seva classificació superant l'Atlètic Amèrica pel mateix resultat. Ordinencs i escaldens es veuran les cares en una de les semifinals.

L'Inter Escaldes ha estat molt superior en el seu duel de quarts de final a la Unió Esportiva Sant Julià que tot i comptar amb els nous fitxatges no ha pogut fer front als escaldencs. Els d'Otger Canals han tingut les millors ocasions i ja ham marxat al descans amb dos gols d'avantatge. Han marcat Roger Marcè al minut 15 i Domi Berlanga al 29. L'Inter ha ampliat el marcador en el descompte de la segona part amb gol del retornat Sergi Moreno, que compleix 130 partits amb la samarreta de l'equip d'Escaldes-Engordany.

El Futbol Club Santa Coloma també jugarà les semifinals després de superar l'Atlètic Amèrica per 3-0. Malgrat aquest resultat, els colomencs no han pogut obrir la llauna fins el temps afegit de la primera part amb un penal transformat per David Virgili. Mario Moruelo ha fet el 2-0 (minut 53) i el resultat definitiu ha arribat en el temps afegit en una acció de Kilian Grant.

Molt disputat ha estat el partit entre la Penya Encarnada, que s'ha reforçat molt en el mercat d'hivern, i l'Ordino. Els ordinencs han hagut de picar molta pedra per classificar-se per a les semifinals amb dos gols de Coro, als minuts 47 i 94. En el darrer partit de l'eliminatòria de quarts de final, el Pas de la Casa ha derrotat el Ranger's per 3-0. El Pas de la Casa és l'únic equip de la Lliga Unida que arriba a semifinals. El seu rival serà l'FC Santa Coloma.