La FAM participa amb vuit esportistes a la Copa d'Espanya d'esquí de muntanya de Sierra Nevada

Tots els atletes participaran en la prova individual i la Vertical Race amb l'objectiu de repetir els bons resultats de la Copa d'Europa de Boi Taüll

Els integrants de l'equip de la FAM al campionat de Boí Taüll.
Els integrants de l'equip de la FAM al campionat de Boí Taüll. FAM

Laia Sebastià, Marcel Prat i Adrià Bartumeu en categoria sènior sub-23, Lea Ancion, Miquel Naudi i Marc Casanovas en categoria sub-18 i Marc Ventura i Xavi Celades en categoria sub-16 seran els representants andorrans a les proves de la Copa d'Espanya d'esquí de muntanya de Sierra Nevada que es disputen aquest cap de setmana.

Tot i que la competició s'inicia avui, la delegació andorrana no entrarà en acció fins demà. Aquest divendres hi ha prevista la cursa d'Sprint, però la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) ha limitat la participació d'aquesta prova a corredors federats en la seva entitat i, per tant, no hi poden córrer.

La primera opció per veure els andorrans en acció serà dissabte en la prova individual amb un recorregut previst exigent i tècnic, però que és probable que s'hagi de modificar per les intenses nevades i les males condicions meteorològiques. Diumenge tindrà lloc la prova vertical amb un primer recorregut de 4,3 kilòmetres i 660 metres de desnivell positiu i un segon traçat per les categories inferiors de 2,5 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu.

Un cap de setmana exigent per Sebastià, Prat, Bartumeu, Ancion, Naudi, Casanovas, Ventura i Celades que prendran part en les curses tant de dissabte i com de diumenge sota l'atenta mirada dels tècnics de la Federació Andorrana de Muntanya que els acompanyen, Guillem Campeny i Carles Font.

Aquesta serà la primera oportunitat de tornar a veure els esportistes andorrans en competició després de la seva participació en la Copa d'Europa de Boi Taüll del passat mes de febrer on van aconseguir una cinquena posició per equips, entre altres resultats destacats. Dues curses que serviran per veure com s'han recuperat els esportistes d'aquest esforç i de preparació per a les properes cites.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending