La FAF confirma que l’Andorra-Irlanda es jugarà a l’Estadi Nacional

Un cop el govern de Dublín ha retirat el Principat de la llista de països amb risc epidemiològic elevat, els jugadors de Stephen Kenny no hauran de fer quarantena en tornar al seu país

El contracte de l'FC Andorra per l'ús de l'Estadi Nacional acaba el proper mes de juny.
El contracte de l'FC Andorra per l'ús de l'Estadi Nacional acaba el proper mes de juny. FAF

Finalment, l’amistós entre Andorra i Irlanda previst pel 3 de juny sí que es podrà jugar al Principat. No caldrà, doncs, exiliar-se al Johan Cruyff. Les gestions realitzades per part de la Federació de Futbol (FAF) han permès recuperar el que havia de ser l’escenari original del duel. Dies després, també s’hi disputarà el partit contra Gibraltar.

Des de l’entitat s’ha comunicat, novament, el canvi de camp pel duel, el primer dels dos que ha de disputar el combinat nacional a inicis del mes vinent. La setmana passada es va decidir traslladar-lo al Johan Cruyff, el camp principal de la ciutat esportiva de l’FC Barcelona. El motiu? El fet que el govern irlandès mantenia Andorra en la llista de països considerats amb risc epidemiològic elevat. Per tant, obligava a qualsevol viatger que hi hagués estat a passar una quarantena de catorze dies a un hotel.

L'estadi Johan Cruyff serà l'escendari del partit.

Relacionat

El coronavirus obliga a canviar l’escenari de l’Andorra-Irlanda

Això afectava directament els jugadors del combinat que dirigeix Stephen Kenny. I de fet, al mateix tècnic. Quan tornessin al seu país, també haurien de fer aïllament. Per això, es va decidir el canvi d’estadi, tot tenint en compte que Espanya ja no estava en la llista de risc.

Dissabte passat, però, el govern irlandès va fer modificacions en aquesta relació. Andorra hi va quedar fora. Un cop es va conèixer aquest canvi, la Federació va iniciar les gestions per veure si era possible, logísticament, retornar el partit al seu escenari original. I això ha estat possible.

L'estadi Johan Cruyff on es va canviar el partit.

Relacionat

La FAF no descarta que l’Andorra-Irlanda pugui finalment disputar-se al Nacional

Via xarxes, la FAF ha comunicat que el duel es jugarà, finalment, a l’Estadi Nacional. Serà el dia 3 de juny, a partir de les sis de la tarda. Al mateix camp també es disputarà, el dia 7, l’amistós contra Gibraltar.

Etiquetes

Comentaris

Trending