La FAE intensifica la col·laboració amb l’equip francès d’esquí alpí

Kevin Courrieu formarà part al cent per cent del grup de velocitat mentre que Joan Verdú farà algunes estades puntuals amb el conjunt de Copa d’Europa

Un moment de la presentació de l'acord entre la FAE i Auto Factoria.
Un moment de la presentació de l'acord entre la FAE i Auto Factoria. FAE

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) intensifica la col·laboració amb l’equip d’esquí alpí de França. S’estan acabant de tancar els acords necessaris que han de permetre donar un punt més de qualitat al treball que es fa a nivell ‘domèstic’. La col·laboració que s’està ultimant té com a grans protagonistes Kevin Courrieu i Joan Verdú. Així ho ha explicat el responsable tècnic d’esquí alpí de la FAE, Max Tissot, durant l’acte de presentació de patrocini per un any de la firma luxemburguesa Auto Factoria.

Tot i que continuarà amb el seu entrenador, Christophe Fivel, Kevin Courrieu s’integrarà totalment al programa de l’equip francès de velocitat. Mentrestant, Verdú, que surt d’una lesió, participarà, si s’acaba tancant la col·laboració que s’està embastant, en algunes estades del grup francès de Copa d’Europa. Estades que es faran en pretemporada i que segons que ha explicat Tissot aniran aproximadament del 15 de setembre al 10 d’octubre. “De moment, on podem guanyar més és a la pretemporada”, ha ressaltat el director de l’equip d’esquí alpí de la FAE, que no ha descartat que la col·laboració es pugui ampliar.

Tissot també ha explicat que Cande Moreno continua fent el seu treball individual de recuperació de les molèsties que té a l’esquena i que l’impedeixen entrenar-se i competir amb normalitat. Tant que ha hagut de parar. Malgrat que ha millorat, segons el tècnic de la FAE, la problemàtica “no esta solucionada al cent per cent” amb la qual cosa hi ha un “treball a llarg termini” a fer.

Quant a l’acord amb Auto Factoria, tant els representants del concessionari luxemburguès (Ada i Olivier Amengual) com el president i el director tècnic de la FAE, Josep Pintat i Carles Visa, respectivament, s’han mostrat “molt contents” per l’any de patrocini tancat tot esperant que puguin ser molts més. Les dues parts han assegurat que tant l’empresa com la federació andorrana tenen “valors molt similars” i d’aquí que se celebri el pacte que esperen que no sigui l’últim que tanca la FAE.

Etiquetes

Comentaris

Trending