L’exterior polonès Waczynski, en l’òrbita del MoraBanc

El fins ara jugador de l’Unicaja estaria perfilant un contracte de dos anys pel conjunt que entrena Ibon Navarro

Comentaris

Waczynski defensat per Oriol Paulí.
Waczynski defensat per Oriol Paulí. ACB PHOTO

El polonès Adam Waczynski podria confirmar-se ben aviat com un dels reforços del MoraBanc per a la temporada que ve. L’exterior, tota una garantia des de més enllà de la línia de 6,75, ha tancat una etapa de cinc anys a l’Unicaja de Màlaga i diversos portals especialitzats en bàsquet igual com els mitjans de comunicació de la capital de la Costa del Sol donen per fet que Waczynski està tancant els darrers serrells per posar-se a les ordres d’Ibon Navarro.

La prioritat del polonès, a qui el club malagueny ha rescindit el contracte abans d’hora, era poder continuar a la Lliga Endesa. La del club andorrà no seria la única oferta que ha rebut el jugador, que va arribar al bàsquet espanyol a través de l’Obradoiro. Una vegada es va saber de la seva sortida de l’Unicaja, equips com el Betis o el Múrcia també s’haurien interessat pels serveis de l’aler.

Però tot sembla indicar, així ho ha avançat el portal ‘encestando’ i ho han donat per fet diversos mitjans malaguenys, que el MoraBanc podria tenir lligat Waczynski per a dues temporades. Una de les qüestions que quedaria per tancar (o almenys aclarir) seria, justament, saber si seran dos cursos garantits o l’aler signarà un contracte d’u més u.

Etiquetes

Comentaris

Trending