Esteve, 35è a la segona Copa d’Europa de Berchtesgaden

També ha participat Àlex Rius en una cursa que ha estat acurtada per decisió de l’organització

Àxel Esteve durant la segona Copa d’Europa de Berchtesgaden
Àxel Esteve durant la segona Copa d’Europa de Berchtesgaden FAE

Aquest dissabte s’ha disputat el segon eslàlom de la Copa d’Europa masculina de Berchtesgaden, a Alemanya. Àxel Esteve i Àlex Rius han tornat a mostrar un bon esquí, tot i que, finalment, Esteve ha acabat en la 35a posició.

La cursa s’ha acurtat per decisió de l’organització. Però, tot i això, i segons ha explicat el tècnic Yago Antes, els dos esquiadors han fet una bona exhibició. Esteve ha estat 35è amb 1.31.07, a 4.32 del guanyador, el britànic Billy Major, mentre que Rius no ha completat la segona mànega.

Antes ha informat que Rius “no ha fet una molt bona primera, però a la vuitena o novena porta se n’ha anat lluny, cosa que ha fet que es quedés parat, fent l’últim de l’intermig”. Ha puntualitzat que ha estat una “llàstima, perquè crec que haguéssim estat a prop de lluitar a la segona”. Pel que fa a Esteve, ha indicat que “ha sortit molt bé, però lluitar tota l’estona contra la banyera, i amb un parel d’errors tot i la bona actitud, el deixa fora dels 30”.

Ara l’equip descansa uns dies per tornar a competir en curses FIS, aconseguir millorar els punts i així poder sortir amb millors dorsals a les pròximes cites de la Copa d’Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending