L’esprint de Flaine s’ennuega als esquiadors andorrans

Cap dels representants tricolors ha pogut passar a la segona fase de la prova disputada aquest dissabte, amb Oriol Olm, amb el setzè lloc en categoria U20, com a actuació més destacada

Un dels representants andorrans durant la cursa.
Un dels representants andorrans durant la cursa. FAM

Mala jornada per als integrants de l’equip nacional d’esquí de muntanya a Flaine. Cap dels participants tricolors han aconseguit passar a la segona fase de la prova d’esprint, disputada aquest dissabte. El més destacat ha estat Oriol Olm, amb una setzena posició.

El terreny esquiable de la zona d’Araches La Frasse ha acollit aquest cap de setmana la tercera cita internacional de la temporada. Ja divendres, en la prova individual els resultats van ser discrets. Aquest dissabte l’actuació no s’ha pogut millorar. Al contrari. Els andorrans han notat el cansament físic acumulat i cap d’ells ha pogut brillar en l’esprint.

El més destacat ha estat Olm, amb una setzena posició en categoria U20. La prova l’ha guanyat el suís Kilian Granger. Pel que fa als sèniors, tots els andorrans participants (Sergi Casabella, Xavi Areny, Marcel Prat, Carles Serra i David Pérez) han acabat lluny del vencedor, el català Oriol Cardona, que s’ha mostrat intractable tant en semifinals com en la final.

Etiquetes

Comentaris

Trending