L’Espanyol, el València i l’Slavia de Praga campions del memorial Francesc Vila

Les seleccions andorranes han aconseguit un cinquè lloc en la categoria aleví, el vuitè a la femenina i el dotzè per als benjamins

Comentaris

El València, guanyador de la categoria aleví.
El València, guanyador de la categoria aleví.

El memorial Francesc Vila ha conclòs la seva tornada al calendari del panorama esportiu d’Andorra, i ho ha fet amb tres clars guanyadors. L’Espanyol, el València i l’Slavia de Praga han aconseguit alçar-se campions en les categories benjamí, aleví i femení, respectivament. Per la seva banda, les diferents seleccions andorranes han aconseguit un cinquè, vuitè i dotzè lloc.

Les semifinals de la categoria Benjamí han enfrontat l’Espanyol i el València i l’Slavia de Praga i Damm. Finalment, ha estat l’Espanyol qui ha aconseguit la victòria de la categoria amb un empat. Pel que fa a la selecció andorrana, que es jugava el lloc contra l’Athletic de Bilbao, ha perdut 0-4 i ha quedat en dotzena posició.

Pel que fa als alevins, el títol ha estat per al València, que s’ha enfrontat amb la Selecció de Lleida amb un resultat de 3-0. La selecció andorrana, que lluitava pel cinquè lloc, ha acabat guanyant l’Slavia de Praga per 0-1.

Finalment, a la categoria femenina ha estat vencedor l’Slavia contra l’Osasuna, i s’ha emportat el reconeixement al memorial. Les jugadores de la selecció andorrana, però, s’han quedat en l’octava posició després de perdre contra la Selecció de Lleida per 0-2.

Etiquetes

Comentaris

Trending