Es prepara l’OTSO 25K d’Encamp amb més participants que a edicions anteriors

Actualment ja s’han superat les 156 inscripcions de l’any passat a la cursa, que enguany tindrà lloc el pròxim cap de setmana

Presentació de l'OTSO 25K d'Encamp
Presentació de l'OTSO 25K d'Encamp Comú d'Encamp

L’OTSO 25K d’Encamp ha superat, de moment, les expectatives pel que fa a les inscripcions. Actualment, s’han superat les 156 de l’any passat, tot i que encara no s’ha tancat el termini fins a divendres, el dia d’abans que s’iniciï el cap de setmana on se celebraran les tres modalitats diferents. Totes elles compten amb una participació limitada a 100, i el 90% són de fora d’Andorra.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut d’Encamp, Xavier Fernàndez, ha explicat que “per tercer any impulsem aquesta cursa amb l’objectiu de completar un calendari esportiu per a tots els públics, i de nou que l’esport sigui l’excusa per a visitar la nostra parròquia. També ha fet referència a que s’ha “allargat la cursa dissabte i diumenge per donar vida als hotels i restaurants fora de les temporades altes, i els participants poden fer tant la cursa de ciclisme com la de córrer”.

D’altra banda, Jordi Solé, director d’OTSO ha explicat que la cronoescalada, la nova modalitat que s’ha sumat aquest any, “era una petició que hem fet realitat”. Aquesta cursa de ciclisme tindrà la sortida a la plaça dels Arínsols i arribada al Port d’Envalira, amb fins a 2.408 metres d’altitud. A més, Solé ha recordat que la cursa té un doble vessant solidari, un euro de cada inscripció anirà a UNICEF Andorra, i la col·laboració amb la fundació del ciclista Esteban Chaves.

Cartell de la tercera edició de l'OTSO 25k d'Encamp

Relacionat

S’obren les inscripcions per l’OTSO 25k d’Encamp

Les hores i dies de sortida són esglaonats, dissabte a les 9 h sortida de la Crono 25K, i diumenge 10, a les 9h la OTSO 25k, a les 10h la 7K i a les 10:30j la 7K Rollerski, sempre des de la plaça dels Arínsols d’Encamp.

Etiquetes

Comentaris

Trending