S’obren les inscripcions per l’OTSO 25k d’Encamp

La novetat d’aquest any és una cronoescalada de ciclisme, que se celebrarà dissabte, 9 d’octubre, amb sortida des de la Plaça dels Arínsols

Cartell de la tercera edició de l'OTSO 25k d'Encamp
Cartell de la tercera edició de l'OTSO 25k d'Encamp

Encamp acollirà el 9 i 10 d’octubre la tercera edició de l’Otso 25k Andorra, la carrera 100% d’asfalt amb més altitud d’Europa i que recull quatre modalitats, corredors, ciclisme i rollerski. Ja s’han obert les inscripcions per tothom que vulgui participar-hi i s’ha presentat la novetat d’aquest any. Es tracta d’una cronoescalada de ciclisme, que se celebrarà dissabte i tindrà la seva sortida a la Plaça dels Arínsols.

L’esdeveniment incorpora tres curses que ja han estat presents en altres edicions, la 25k, la 7k i la 7k Rollerski. La quarta serà la gran novetat d’aquest any, la Crono 25k, la cronoescalada d’Encamp al Port d’Envalira. El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez ha manifestat que es tracta “d’una nova modalitat per als amants del ciclisme i la muntanya en un lloc idíl·lic”.

Pel que fa als premis, cal destacar que La Crono 25k i la 25k oferiran diferents quanties en metàl·lic, 300 euros per al guanyador, 200 per al segon classificat i 100 per al tercer. L’entrega de dorsals es farà divendres 8 i el dissabte 9 d’octubre, de les 11:00 a les 20:00 hores a la Plaça dels Arínsols, on hi haurà la zona de “village” amb diferents expositors. El cost individual per a cada carrera serà de 25 euros, un dels quals es destinarà a UNICEF.

La inscripció, independentment de quina sigui la cursa, inclourà mascareta OTSO, samarreta tècnica amb el model de la carrera que s’hagi escollit, assegurança d’accidents, guarda roba i el pack per als finisher. Amb la modalitat de La Crono 25k hi haurà la possibilitat, a més, d’adquirir un mallot per 25 euros addicionals.

La carrera de ciclisme, la gran novetat d’aquest any, tindrà una sortida esgraonada, deixant 30 segons entre cada participant. L’arribada es farà al Port d’Envalira i duran el recorregut no-circular es passarà per Canillo, l’Aldosa, El Tarter, Soldeu, i Grau Roig. En total, tindrà una llargada de 25 quilòmetres i 1.480 metres d’ascens. El temps màxim permès en carrera serà de tres hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending