L’equip Racing to Enjoy, amb Joan Vinyes, segon en les 8 hores de resistència al Jarama

L’esquadra en la qual competia el pilot andorrà va quedar a menys de tres segons dels guanyadors, en una prova extremadament igualada

Un instant de la cursa celebrada al Jarama.
Un instant de la cursa celebrada al Jarama. Fotoesport

Joan Vinyes ha participat aquest cap de setmana en les 8 hores de Resistència del Jarama. Ho ha fet amb l’equip Racing to Enjoy i ell i els seus companys de cursa han estat molt a prop de la victòria. De fet, van quedar en segona posició, a poc menys de tres segons dels vencedors de la prova del mític circuit madrileny.

A banda del pilot andorrà, l’equip estava format per Fernando Navarrete i el seu fill, Àlex Cosín, Antonio de la Reina i Jaume Font. Tots ells, al volant del BMW 325 E36. La prova era la primera de la VI UV Endurance RACE Jarama. El Racing to Enjoy va estar molt a prop de la victòria. De fet, va quedar només a 2”867 dels guanyadors, el també BMW 325 de l’equip Boyaca VSR.

L’equip de Vinyes va completar una prova molt regular, amb un ritme constant i parant en el pit-lane el just per a fer els treballs indispensables. De fet, es va mantenir en posició de podi en tot moment. A l’inici de l’última hora, el Racing to Enjoy tenia 42 segons d’avantatge sobre el Boyaca VSR que, però, va acabar superant-lo en el tram final de la cursa.

“L’experiència ha estat molt bonica. Hi ha hagut molt bon rotllo entre els pilots de l’equip i en general amb tots els rivals”, ha destacat el pilot andorrà. Vinyes també ha remarcat que la cursa ha tingut “molta emoció fins a travessar la línia d’arribada”. I és que, ha indicat, “és difícil de creure que, després de 8 hores competint, acabis amb menys de 3 segons de diferència entre els dos primers”.

De fet, Vinyes ha competit per partida doble en la prova. També hi participava amb l’equip Pikanto Racing, amb el qual no va tenir tanta sort. Problemes amb el canvi de velocitats del Seat Toledo que conduïa va provocar que haguessin d’abandonar després de 41 voltes sense que l’andorrà no tingués, ni tan sols, l’oportunitat de conduir el vehicle.

Etiquetes

Comentaris

Trending