L’Engordany torna als entrenaments després de cobrar un mes i mig dels tres que se’ls devia

Els diners provenien dela partida que dona la UEFA als cubs pels jugadors convocats per la selecció, mentre els jugadors ho valoren com un bon gest i esperen poder acabar la temporada

La plantilla de la UE Engordany en l'entrenament d'aquest dilluns
La plantilla de la UE Engordany en l'entrenament d'aquest dilluns Albert Sanjuan

Plantilla i cos tècnic de la Unió Esportiva Engordany sembla que veuen un petit raig de llum al final del túnel. Després de dues incompareixences, els jugadors han tornat als entrenaments aquest dilluns al vespre Centre d’Entrenament de la FAF a la Borda Mateu després que se’ls hagi abonat un mes i mig dels tres mesos que els hi devien.

La situació agònica que viu el club a nivell econòmic sembla que aniria camí, com a mínim, de millorar. Això sembla després que la plantilla hagi tornat aquest dilluns als entrenaments després de dues incompareixences i a només una de l’exclusió de la Lliga Multisegur Asegurances. El president, Christian Cellay, ha abonat les nòmines d’un mes i mig dels tres que es devia als jugadors i als treballadors del club, gràcies als diners que ha rebut per part de la FAF pels jugadors convocats amb la selecció, partida que envia la UEFA als cubs. Fonts properes  a l’entorn del president han explicat que aquesta setmana haurien d’entrar més diners, tot i que aquest no hauria garantit que d’aquí a diumenge s’aboni la part que resta.

L’equip ha començat a preparar l’enfrontament de diumenge a les 13.30 hores contra l’FC Santa Coloma. Ahir només es van presentar amb set fitxes al partit contra la UE Sant Julià, partit que es va haver de suspendre i que el Comitè de Competició donarà els tres punts als lauredians amb 0-3. La plantilla ha valorat l’acció de Cellay com un gest per salvar a l’equip i cap a un quart de nou del vespre han saltat al camp número 1 del Centre d’Entrenament de la FAF per exercitar-se.

Un dels integrants de la plantilla, l’internacional Marc Pujol, ha manifestat que “sembla que és veu la llum al final del túnel, ningú vol deixar d’entrenar ni jugar. Estàvem en una situació molt límit i esperem que se solucioni”. Per la seva part, el porter, Jesús Coca, ha manifestat que “després de tant de temps teníem ganes d’entrenar i de competir. A ningú li agrada aquest tipus de situacions i hem de lluitar perquè això no torni a passar”. Agraeix que des de la directiva “s’hagi fet un pas a l’hora de pagar una part de les nòmines pendents i esperem acabar la lliga de la millor manera possible”. Considera que havent cobrat aquesta part l’equip ha de competir i diumenge han de comparèixer.

Coca té clar que “situacions com les que estan vivint o han viscut al Sant Julià han de deixar de passar. No sé quina és la solució, però si un equip té un pressupost a l’agost, aquest ha d’estar avalat o ingressat al banc”. Afegeix que “no pot ser que pressupostis una quantitat i que al desembre no quedi res”. En el seu cas, ja va viure impagaments a l’Engordany fa dues temporades.

L’entrenament l’ha dirigit el segon entrenador, Óscar Ochoa i Cellay està a l’espera de parlar durant el transcurs d’aquesta nit amb el primer entrenador, Jesús Barón, per intentar que acabi la temporada. Com ja va explicar l’Altaveu, el tècnic hauria iniciat els tràmits d’assessorament per desvincular-se.

Etiquetes

Comentaris

Trending