Elisabetta Cocciaretto, primera rival de Vicky Jiménez a la prèvia de l’US Open

La italiana és l'actual número 100 del rànquing mundial a qui la tennista andorrana haurà de superar per apropar-se a l'objectiu de classificar-se pel quadre principal d'un Grand Slam

Vicky Jiménez en un torneig anterior.
Vicky Jiménez en un torneig anterior.

L'US Open s'estrena demà amb la primera ronda de la prèvia. En aquest sentit, Vicky Jiménez ja coneix la seva primera rival, que serà la italiana Elisabetta Cocciaretto. Un debut en el torneig nord-americà contra la 100 del rànquing mundial i amb l'objectiu de classificar-se per primera vegada pel quadre principal d'un dels grans tornejos del circuit internacional.

Vicky Jiménez no tindrà un debut fàcil a l’Open dels Estats Units. En la primera ronda de la prèvia la tennista andorrana s’enfrontarà amb la italiana Elisabetta Cocciaretto, de 21 anys i número 100 del rànquing mundial. L’objectiu principal, tot i que no és cosa fàcil, entrar per primera vegada en el quadre principal d’un Grand Slam.

De fet, la italiana ha pujat, segons la darrera actualització de la WTA d’aquest dilluns, una posició en el rànquing mundial per colar-se en aquest Top-100. Per la seva part, Vicky Jiménez, tot i arribar a quarts del torneig de Vancouver, ha baixat 20 posicions i, actualment, ocupa la 185a posició.

Etiquetes

Comentaris

Trending