El MoraBanc fa els deures però la victòria del Granca el deixa fora de l'Eurocup

Els tricolors derroten al Mornar Bar per 89-61 amb un festival de triples (14) i de rebots (52) mentre que els canaris no fallen contra l'Unics (96-90)

El públic ha tornat aquest dimecres a la bombonera després d'un any d'absència.
El públic ha tornat aquest dimecres a la bombonera després d'un any d'absència. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha fet els deures i ha derrotat el Mornar Bar per 89-61 en el darrer partit del grup H de l'Eurocup. La victòria tricolor, amb 14 triples de 30 intents i 52 rebots per 19 dels montenegrins, havia d'anar lligada amb la derrota del Granca contra l'Unics en l'altre partit del grup. Els canaris no han fallat i s'han imposat per 96-90 deixant el MoraBanc fora dels quarts.

El MoraBanc no ha tingut problemes per imposar-se al Mornar Bar montenegrí, l'equip més fluix del grup i que ha aconseguit una única victòria en sis partits. Només s'ha pogut posar per davant en el marcador a l'inici (0-2) però a partir d'aqui els tricolors, que han trigat quasi tres minuts i mig en anotar, han estat amos i senyors. Dos  triples de Gielo i un 100% d'encert des de 6,75 (4 de 4) han deixat el marcador en un 23-10 en un quart on ha destacat un tap impressionant de Sergi García.

Al segon quart, els montenegrins han apretat una mica més en defensa i han arribat a posar-se a sis punts tot i que el MoraBanc ha tornat a distanciar-se ràpidament per tancar la primera meitat amb un 44-29 i amb dues dades curioses: els homes de Ibon Navarro havien estat més encertats en tirs de tres que dos (43 i 50% respectivament) i els onze jugadors que han entrat en joc han anotat amb els punts molt repartits. García, Paulí, Olumuyiwa, Llovet i Sy estaven amb dos, i el màxim encistallador, Pálsson en sumava vuit. Els 100 espectadors presents a la Bombonera en el primer partit amb públic en un any, penya tricolor i timbal inclosos, han aplaudit els seus jugadors.

A la represa, l'enfrontament ha tingut la mateixa tònica, amb la novetat que el MoraBanc ha estat més encertat en tir de dos sense oblidar els triples amb 12 de 22  (67-46), la màxima diferència.en el minut 27. A partir d'aquest moment, l'atenció s'ha centrat amb el partit del Granca contra l'Unics ja que un triomf local deixava fora els tricolors. El marcador s'anava ampliant (81-56) amb la sortida a la pista de Guille Colom per disputar els darrers minuts d'un duel ja sentenciat des de feia estona.

MORABANC ANDORRA (89): Hannah 6, Pálsson 13, Paulí 4, Sy 2, Olumuyiwa 5 -cinc inicial-, Llovet 2, Gielo 14, Parakhouski 9, García 8, Jelinek 10, Senglin 16, i Colom 0. 9 de 15 tirs lliures; 19 de 35 de dos i 14 de 30 de tres. 52 rebots (16 ofensius).

MORNAR BAR (61): Gabriel 0, Needham 6, Sehovic 2, Vranjes 13, Lukovic 6 -cinc inicial-, Jeremic 9, Gordic 5, Smith 11, Lazic 4, i Bjelica 5. 10 de 15 tirs lliures; 12 de 32 de dos; 9 de 29 de tres. 19 rebots (3 ofensius).

Parcials: 23-10, 21-19, 27-22 i 18-10.